Margowy, czy osobiście pytałaś konsultanta, czy jest z DUK?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam , interesuje mnie przedłużenie umowy , posiadam cztery numery abonenckie , na jakich warunkach mogę otrzymać propozycję ? Ktoś doświadczony w tym temacie , kontakt z Orange od tygodnia utrudniony .
Kupię kod rabatowy na przedłużenie umowy 

Masz szansę na niezłą ofertę w abonamencie wspólnym, ale konieczne jest złożenie wypowiedzenia.Patmar pisze:Witam , interesuje mnie przedłużenie umowy , posiadam cztery numery abonenckie , na jakich warunkach mogę otrzymać propozycję ? Ktoś doświadczony w tym temacie , kontakt z Orange od tygodnia utrudniony .
Witam po przerwie 
jako że dawno mnie tu nie było mam pytanko.
zmieniło się coś w naliczaniu rabatów dla przedłużających umowę?
powiedzmy abonam. bez tela na 12mieś. za 49,99pln
z góry dziękuję
pozdr

jako że dawno mnie tu nie było mam pytanko.
zmieniło się coś w naliczaniu rabatów dla przedłużających umowę?
powiedzmy abonam. bez tela na 12mieś. za 49,99pln
z góry dziękuję
pozdr
Czy opłaca się przedłużać abo bez telefonu? Interesuje mnie plan z darmowymi 400 min i 100mb w Unii gdyż przez ok. 5 miesięcy mi się przydają.
Tak pytałem wyraźnie powiedział ze jest z DUK z reszta dzwonił z warszawskiego numeru zupełnie innego od tych jakie dzwonily przed złożeniem wypowiedzenia.Dzikun pisze:Margowy, czy osobiście pytałaś konsultanta, czy jest z DUK?
@Kocica_Asica
Sprawdzałaś naszą ofertę na stronie http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu? Może zainteresuje Cię oferta Smart LTE Wspólny http://www.orange.pl/kid,4004383787,id, ... ticle.html gdzie w jednej opłacie abonamentowej możesz korzystać z 3 numerów.
@Marrat
Karta dotychczasowa przestanie działać. Należy korzystać z karty SIM którą otrzymałeś od nas. Numer tymczasowych stanie się Twoim właściwym numerem.
@Patmar
Zachęcam do sprawdzenia oferty na naszej stronie http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu w tym oferty Smart LTE Wspólny http://www.orange.pl/kid,4004383787,id, ... ticle.html. W przypadku dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu.
@pokerman9
Tutaj sprawdzisz ofertę dla przedłużających umowę http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu
@Shande
Ofertę sprawdzisz tutaj http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ticle.html Od niedawna mamy m.in. promocję na usługę Spotify Premium (nawet przez 24 miesiące za 0 zł).
Sprawdzałaś naszą ofertę na stronie http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu? Może zainteresuje Cię oferta Smart LTE Wspólny http://www.orange.pl/kid,4004383787,id, ... ticle.html gdzie w jednej opłacie abonamentowej możesz korzystać z 3 numerów.
@Marrat
Karta dotychczasowa przestanie działać. Należy korzystać z karty SIM którą otrzymałeś od nas. Numer tymczasowych stanie się Twoim właściwym numerem.
@Patmar
Zachęcam do sprawdzenia oferty na naszej stronie http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu w tym oferty Smart LTE Wspólny http://www.orange.pl/kid,4004383787,id, ... ticle.html. W przypadku dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu.
@pokerman9
Tutaj sprawdzisz ofertę dla przedłużających umowę http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ferta_menu
@Shande
Ofertę sprawdzisz tutaj http://www.orange.pl/kid,4002009272,id, ... ticle.html Od niedawna mamy m.in. promocję na usługę Spotify Premium (nawet przez 24 miesiące za 0 zł).
Dziś dzwoniła do mnie Pani z DUK i proponowała abonament ten bez limitu, 7GB internetu i 50min w UE, telefon Iphone 7 32 GB, w opcjach:
- 81,69 msc umowa na 36 msc
- 98,69 na 30 msc
- 107,69 na 24 msc, pierwsza wpłata 369 zł
Z tym, że narazie nie mają iphonów na stanie, sama nie wiem czy to dobre oferty i czy lepiej zdecydować się na iphona 6S czy 7?
- 98,69 na 30 msc
Z tym, że narazie nie mają iphonów na stanie, sama nie wiem czy to dobre oferty i czy lepiej zdecydować się na iphona 6S czy 7?
...z tym ,że na razie nie mają -hehe A tak poważniej to powinnaś sama to przemyśleć czy Ci zależy na nowej zabawce. Ogólnie z filmików zarówno polskich ,jak i anglojęzycznych dużo jest opinii na YouTube, że nie warto przesiadać się na 7-mkę o ile masz w ręku poprzedni model. Ale tak jak mówię gusta są różne.aneta1990 pisze:Dziś dzwoniła do mnie Pani z DUK i proponowała abonament ten bez limitu, 7GB internetu i 50min w UE, telefon Iphone 7 32 GB, w opcjach:
- 98,69 na 30 msc
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
Oferty nie są złe. Sam telefon w sklepie kosztuje 3300, czyli masz tu w ratach zero procent, a usługi dostajesz gratis. Mam natomiast wątpliwości czy są realne, bo nijak mają się do cennika. Chyba, że zapomniałaś o czymś napisać;-)aneta1990 pisze:Dziś dzwoniła do mnie Pani z DUK i proponowała abonament ten bez limitu, 7GB internetu i 50min w UE, telefon Iphone 7 32 GB, w opcjach:
- 98,69 na 30 msc
też czytałam takie opinie, jestem już po prostu przyzwyczajona do iphonów, miałam na początku dwa lata 4S, obecnie dwa lata mam 5S, to nie jest jakieś widzimisie, po prostu jak biorę do ręki samsunga siostry to nie umiem się nim posługiwaćManiacGSM pisze:...z tym ,że na razie nie mają -hehe A tak poważniej to powinnaś sama to przemyśleć czy Ci zależy na nowej zabawce. Ogólnie z filmików zarówno polskich ,jak i anglojęzycznych dużo jest opinii na YouTube, że nie warto przesiadać się na 7-mkę o ile masz w ręku poprzedni model. Ale tak jak mówię gusta są różne.aneta1990 pisze:Dziś dzwoniła do mnie Pani z DUK i proponowała abonament ten bez limitu, 7GB internetu i 50min w UE, telefon Iphone 7 32 GB, w opcjach:
- 98,69 na 30 msc
Mam u nich jeszcze telefon i internet stacjonarny, złożyłam rezygnację.zielony71 pisze:Oferty nie są złe. Sam telefon w sklepie kosztuje 3300, czyli masz tu w ratach zero procent, a usługi dostajesz gratis. Mam natomiast wątpliwości czy są realne, bo nijak mają się do cennika. Chyba, że zapomniałaś o czymś napisać;-)aneta1990 pisze:Dziś dzwoniła do mnie Pani z DUK i proponowała abonament ten bez limitu, 7GB internetu i 50min w UE, telefon Iphone 7 32 GB, w opcjach:
- 98,69 na 30 msc
Pytałam Pani kilka razy o to czy na pewno oferty tak wyglądają, zapisywałam wszystko na kartce w trakcie rozmowy, więc chyba nie kłamała?

Dostałaś tanią ofertę bo masz usługę stacjonarną i kumulują się dwa rabaty: 30 % na abonament i Orange Open Extra 27,50 zł. W końcowym rezultacie abonament za 54,99 zł kosztuje 7,69 zł. Do tego rata za telefon.
Przedłużał ktoś ostatnio umowę dla firm? Interesowałaby mnie oferta z telefonem (samsung s6/ iphone 6s) ? oraz jak wygląda oferta bez telefonu. Umowa kończy mi się w marcu, ale zawsze przedłużałem już pod koniec grudnia. Szybka zbiła mi się w telefonie i zastanawiam się czy kupować w sklepie czy poszukać czegoś w Orange.
Pozdr.
Radek
Pozdr.
Radek
Witam, czy ktoś wie co się stało z HTC 10? 

Samsung R200s=>Siemens A52=>Nokia 6020=>Siemens CX65=>Sony Ericsson D750i=>Nokia N73 ME=>Samsung D900i=>Motorola E8=>Nokia C5=>Sony Ericsson Xperia Arc S=>Samsung Galaxy S III=> HTC One m7=> HTC 10=> HTC U12+
Witam
Potrzebuję kod na przedłużenie umowy Freenet Orange.
Potrzebuję kod na przedłużenie umowy Freenet Orange.
Właśnie wobec braku odpowiedniej reakcji ze strony Orange przenisołem numer do T-mobile.
Udało sie wytargować Huawei P9 za 399zl +18 mies x 99,95zł +6mies x 1zł = 2204zł wszystko no limit.
Udało sie wytargować Huawei P9 za 399zl +18 mies x 99,95zł +6mies x 1zł = 2204zł wszystko no limit.
I z LG X Power ?Zephon pisze:Witam, czy ktoś wie co się stało z HTC 10?
Żona chciała umowe przedłużyć a tu brak tego telefonu. Do niedawna pisalo chwilowy brak na stronie sklepu Orange s teraz zniknął calkowicie ...
Niecały tydzień po wysłaniu wypowiedzenia mojej jedynej umowy na telefonię komórkową w Orange, która kończy się w połowie listopada, otrzymałem telefon z DUK. Pogadaliśmy sobie trochę z Panią Konsultantką bo jestem taki niezdecydowany...
Najpierw oferta bez telefonu tylko dla mnie - Smart Plan LTE.
A.Umowa na 20 miesięcy. Abonament za 29,99 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 400 min w roamingu 1 strefa i 100 min połączeń międzynarodowych 1 strefa, pakiet internetowy 3,5 GB.
B. Umowa na 20 miesięcy. Abonament za 38,69 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 400 min w roamingu 1 strefa i 100 min połączeń międzynarodowych 1 strefa, pakiet internetowy 13 GB.
(nie pytałem o Spotify, ale ktoś wcześniej pisał, że dają go przy 24 miesiącach umowy)
Następnie oferta bez telefonu, ale z Smart Planem LTE Wspólnym (mam też na siebie dwie zarejestrowane numery na kartę).
Umowa od 12 do 24 miesięcy do wyboru. Abonament za 51,69 zł po rabacie (opłata liczona na numerze głównym przedłużanym, dwa pozostałe numery za 0 zł).
Do wspólnego wykorzystania bez limitu limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet internetowy 26 GB. (nie zapytałem o pakiet rozmów międzynarodowych i w roamingu).
No i na koniec oferta dla mnie Smart Plan LTE z telefonem.
A. Umowa na 24 miesiące. Abonament za 21,19 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, pakiet internetowy 2,5 GB. (płatne mms)
- Samsung J3 2016 - rata 20,00 zł + 49,00 zł opłaty na start
- Samsung J5 2016 - rata 25,01 zł + 299,00 zł opłaty na start
- Sony M4 Aqua - rata 25,01 zł + 99,00 zł opłaty na start
- Sony XA - rata 35,01 zł + 199,00 zł opłaty na start
- Huawei P9 Lite - rata 30,00 zł + 299,00 zł opłaty na start
B. Umowa na 24 miesiące. Abonament za 35,19 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 50 min w roamingu 1 strefa, pakiet internetowy 6 GB.
- Sony M4 Aqua - rata 20,00 zł + 0 zł opłaty na start
- Sony XA - rata 35,01 zł + 99,00 zł opłaty na start
Nie zapytałem jaki procent rabatów na abonament daje mi Pani Konsultantka.
Ale to była pierwsza rozmowa. Umówiłem się, że się zastanowię, posprawdzam ceny telefonów na rynku, podejmę decyzję i w końcu tygodnia czekam na ponowny telefon od Pani Konsultantki.
Dam znać jak się sprawa zakończy.
Najpierw oferta bez telefonu tylko dla mnie - Smart Plan LTE.
A.Umowa na 20 miesięcy. Abonament za 29,99 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 400 min w roamingu 1 strefa i 100 min połączeń międzynarodowych 1 strefa, pakiet internetowy 3,5 GB.
B. Umowa na 20 miesięcy. Abonament za 38,69 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 400 min w roamingu 1 strefa i 100 min połączeń międzynarodowych 1 strefa, pakiet internetowy 13 GB.
(nie pytałem o Spotify, ale ktoś wcześniej pisał, że dają go przy 24 miesiącach umowy)
Następnie oferta bez telefonu, ale z Smart Planem LTE Wspólnym (mam też na siebie dwie zarejestrowane numery na kartę).
Umowa od 12 do 24 miesięcy do wyboru. Abonament za 51,69 zł po rabacie (opłata liczona na numerze głównym przedłużanym, dwa pozostałe numery za 0 zł).
Do wspólnego wykorzystania bez limitu limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet internetowy 26 GB. (nie zapytałem o pakiet rozmów międzynarodowych i w roamingu).
No i na koniec oferta dla mnie Smart Plan LTE z telefonem.
A. Umowa na 24 miesiące. Abonament za 21,19 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, pakiet internetowy 2,5 GB. (płatne mms)
- Samsung J3 2016 - rata 20,00 zł + 49,00 zł opłaty na start
- Samsung J5 2016 - rata 25,01 zł + 299,00 zł opłaty na start
- Sony M4 Aqua - rata 25,01 zł + 99,00 zł opłaty na start
- Sony XA - rata 35,01 zł + 199,00 zł opłaty na start
- Huawei P9 Lite - rata 30,00 zł + 299,00 zł opłaty na start
B. Umowa na 24 miesiące. Abonament za 35,19 zł po rabacie, no limit rozmowy krajowe, sms, mms, pakiet 50 min w roamingu 1 strefa, pakiet internetowy 6 GB.
- Sony M4 Aqua - rata 20,00 zł + 0 zł opłaty na start
- Sony XA - rata 35,01 zł + 99,00 zł opłaty na start
Nie zapytałem jaki procent rabatów na abonament daje mi Pani Konsultantka.
Ale to była pierwsza rozmowa. Umówiłem się, że się zastanowię, posprawdzam ceny telefonów na rynku, podejmę decyzję i w końcu tygodnia czekam na ponowny telefon od Pani Konsultantki.
Dam znać jak się sprawa zakończy.
driver