Piszcie reklamacje ! nie ma innego wyjścia! no i oczywiście podajcie kod który jest w gazecie!
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Kod na 10 minut z 29.09.16 qptf na nr 4949
BONUS1GB na nr 4949 1 Gb neta na 30 dni za free
BONUS2GB na 4949 500mb neta za free na 30 dni
Bonus za ankiete eqt7 na 4949 50 minut i yteq 500 mb neta na 4949 wazne 30 dni
p9gw 10 minut i nw8r 100 mb neta za free ankieta na nr 4949
Możecie dzwonić na darmowy nr play 730300300 ale to jest nr do rejestracji ,a możecie się popytać o wątek fakt mobile czy coś takiego!
@ erosvip kody,które podałeś były już wstawione przez innych użytkowników wcześniej w tym wątku.
Dziadostwo straszne się z tym Fakt mobile zrobiło,na początku nie było problemów z kodami a teraz co chwila są.
Skoro chcą wyzerować użytkownikom konta z uzbieranych jednostek,to niech oficjalnie zakończą promocję z kodami a nie podchody urządzają.
Dziadostwo straszne się z tym Fakt mobile zrobiło,na początku nie było problemów z kodami a teraz co chwila są.
Skoro chcą wyzerować użytkownikom konta z uzbieranych jednostek,to niech oficjalnie zakończą promocję z kodami a nie podchody urządzają.
Niestety ale z darmową infolinią żeby dzwonić do nich za free numer nie przeszedł.
Dzwoniłem z tydzień temu i odsyłali mnie na nr bok.
Mówiłem że tak będzie zaczną utrudniać bo biznes is biznes.
Ja mam problem z kodami od jakichś 2tygodni. Konkretniej nie weszły mi ostanie dwa kody na mb (musiałem dzwonić i przeciągali raz do poniedziałku drugi raz do niedzieli)
Jak ktoś ma dużo i chomikuje to może mieć problem.
Dzwoniłem z tydzień temu i odsyłali mnie na nr bok.
Mówiłem że tak będzie zaczną utrudniać bo biznes is biznes.
Ja mam problem z kodami od jakichś 2tygodni. Konkretniej nie weszły mi ostanie dwa kody na mb (musiałem dzwonić i przeciągali raz do poniedziałku drugi raz do niedzieli)
Jak ktoś ma dużo i chomikuje to może mieć problem.
Słuchajcie możecie dzwonić na infolinie Fakt (mobile) ja się dodzwoniłem no i aktywowała mi konsultantka ten pakiet 10 min do wszystkich sieci na 2 nr ba ... mało tego doładowałem kartę dziś na jeden nr tel no i wykupiłem pakiet za 9zł POZDRAWIAM!
Ja również miałem problem z aktywacja pakietu na 10 min jednak po rozmowie z infolinią ( dodzwoniłem się po 3 min ( dzwoniłem około 18.30) ) bez problemu aktywowali mi pakiet minut
Jako bonus dostałem 2 złote na konto bonusowe co dla mnie jest super informacją bo na koncie bonusowym miałem jeszcze 70 złotych ważnych 12 dni a tak mam ważne przez 31 dni
Jako bonus dostałem 2 złote na konto bonusowe co dla mnie jest super informacją bo na koncie bonusowym miałem jeszcze 70 złotych ważnych 12 dni a tak mam ważne przez 31 dni

Jest nowa możliwość uzyskania 4GB w promocji http://www.faktmobile.pl/download/regul ... -09-16.pdf Gdyby ktoś natrafił na ten poradnik "Pokemon Go Niezbędnik trenera" to chętnie sprawdzę czy kod działa na starszych numerach FM
Drodzy użytkownicy fakt (mobile) mam małą prożbę ,jak będziecie mogli to wpiszcie juto kod na forum na (neta 50MB) ,ja się odwdzięczę w inny dzień POZDRAWIAM!
W wątku z kodami dałem kod na 4gb. Sprawdziłem 2 stare nry, komunikat jest 'przepraszamy, operator nie aktywował pakietu'
Zadzwoń i podaj kod. Dostaniesz 4gb na konto.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak zrobiłem, na nrach, na których kod nie załapał - aktywowała mi konsultantka. Podsumowując - kod działa bez żadnych warunków.
Dostaliście od kopa ten transfer po telefonie na info? U mnie minęło kilka godzin i nic, ale niby mają czas do 24h.
Dostałem po paru minutach pakiet.
Tradycyjnie na 4949, a datę ważności kodu masz określoną w regulaminie dostępnym na stronie i wklejonym tutaj. Zadawaj pytania w odpowiednim temacie.VIP-Card pisze:Na jaki numer i do kiedy można go wysyłać?