Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
@xander21 pewnie mówi o mniexander21 pisze:A niektórzy straszyli
Właśnie przedłużyło po raz trzeci pakiet 100 GB do 24 września - sprawdzone kodem.
To nie licz, że przedłuży ci za miesiąc, zostanie ci tylko 250 MBxander21 pisze:Hej. Miesiąc temu uruchomiłem Pink9 z bonusem 250MB i od razu 100GB za rejestracje. Dziś minął miesiąc i bonus nie przepadł. A niektórzy straszyli, że nie można bonusu 100GB tego samego dnia co aktywacja sim. Hehe a jednak udało się
I po balunjuken pisze:Mam złą wiadomość, pakiet 100 GB przepadł!
Miało przedłużyć po raz 4 do 25 października, zostało tylko 250 MB.
Złożyłem. Nic nie wspominałem o pakiecie z rejestracji, tylko o zachomikowanych GB.Karlos20 pisze:njuken: radziłbym złożyć reklamację, skoro pakiet przedłużał ważność niewykorzystanych GB, tym bardziej, że bonus starterowy ze starej taryfy działa tak samo, jak przy płatnym pakiecie 12x 2 GB + RWK za 50 zł w INK.
U mnie bez problemów w PINK19 otrzymałem kolejne 500 MB.
Może dzisiaj ciężko myślę, ale nie zrozumiałem tego wpisu. Chyba to jakaś istotna wskazówka, mógłbyś wyjaśnić? Czy sugerujesz, że skraca się niejako zapas minut przy przyznawaniu kolejnych pakietów?njuken pisze: Z kolejnym przedłużeniem ubywa minut, przed czwartym radziłbym doładować za piątaka.
Chyba byłem pierwszym tutaj na forum ze starym starterem, w który pakiet 250 MB przedłużył się już 24 czerwca. Czyli jeszcze nikt nie miał czwartego przedłużenia oprócz mnie. Dlatego uważałbym z tym czwartym przedłużeniem i ktoś musi potwierdzić czy mu także nie wyzerowało. W każdym razie mogli coś zrobić w systemie, żeby właśnie to przepadało po jakimś czasie. Jaki oni maja z tego zysk jeżeli kupując starter Pink9 jest 100 GB na 12 miesięcy i to bez doładowania.rudymax pisze:Może dzisiaj ciężko myślę, ale nie zrozumiałem tego wpisu. Chyba to jakaś istotna wskazówka, mógłbyś wyjaśnić? Czy sugerujesz, że skraca się niejako zapas minut przy przyznawaniu kolejnych pakietów?njuken pisze: Z kolejnym przedłużeniem ubywa minut, przed czwartym radziłbym doładować za piątaka.
Teraz ja nic nie rozumiem. Jakie osobne konta? Pakiet 250MB i bonus za rejestrację wchodzą na jedno konto, bo przedłużenia to potwierdzają. Utrata 100GB wg mnie wynika z opóźnienia pakietu cyklicznego o 20 min. Mówiąc najprościej nastąpiła przerwa w dopływie MBnjuken pisze:MB/GB po doładowaniu które jak nazwa wskazuje przedłuża się po doładowaniu, a pakiet 250 MB które wpada niby do MB/GB to są i tak osobne konta, co potwierdził konsultant, bo gdyby było inaczej nie mogłyby przepaść MB/GB po doładowaniu.
Dlatego nie ma pewności, że te 100 GB będzie się zawsze przedłużało do końca.