• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 15
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
 #888148  autor: aster
 20 wrz 2016, 23:30
asdaf pisze:Gdzie Wy widzicie możliwość aktywacji tej usługi na stronie? W regulaminie jest wymieniona tylko możliwość aktywacji smsem. Reg. http://www.orange.pl/kid,4002400661,id, ... ticle.html
Ja o tym wyczytałem tutaj na stronie Orange i jest info o możliwości aktywacji przez Mój Orange:
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id, ... ticle.html
Przemix pisze:zakładka ratunkowe
Tak jest, męczyłem się ze znalezieniem tego i ta zakładka była ostatnim miejscem, do którego zajrzałem.

Rzeczywiście trzeba będzie to SMSem aktywować gdyż inaczej z jakiegoś powodu 3zł chcą naliczyć mimo iż powinno być za darmo po 93 dniach spędzonych w tej sieci...
 #890798  autor: Majek7
 09 paź 2016, 22:02
W jaki sposób mogę wykorzystać środki z konta promocyjnego w orange? Chodzi o to, że mam zgromadzone 40zł na tym promocyjnym i z każego doładowania za 30zł dobija mi tam 10zł na to konto, a wykupuje co 30dni za 26zł pakiet nolimit, dodaje mi 10gb neta za doładowanie, a nigdy nie mogę tych środków wydać. Dziś mi się kończy termin pakietu nolimit i się zatanawiam, czy mimo tego że mam od jutra w teorii zablokowane połączenia wychodzące (właściwie dlaczego, skoro konto mam ważne rok?) to czy mógłbym 'odroczyć' doładowanie konta i wykupienie pakietu do czasu aż wykorzystam na rozmowy i smsy te środki z konta promocyjnego? Czy po prostu zgodnie z tym co mi przyszło w smsie od operatora, od dziś od północy jak skończy się pakiet nolimit to mimo że mam jakieś 2zł na koncie głównym i 40 na promocyjnym, nie będę mógł nigdzie zadzwonić a w praktyce to 40z moze sobie tam leżeć i nigdy go nie będę mógł użyć? Dzięki z góry za odpowiedź.
 #890814  autor: KC-KARLOS
 10 paź 2016, 04:57
Majek7 pisze:W jaki sposób mogę wykorzystać środki z konta promocyjnego w orange?
Połączenia wewnątrzsieciowe w Orange (minuty/SMS/MMS) i transmisja danych rozliczana po stawkach cennikowych. Skoro masz pakiet no-limit, środki kompletnie nie nadają się do wykorzystania. Sposób jest taki, aby poczekać, aż upłynie ważność pakietu i móc środki wykorzystać, albo korzystać jak zawsze i pozwolić środkom przepaść.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #891217  autor: bosake
 12 paź 2016, 20:45
Witam
W niedzielę przejdę z abonamentu w Orange na kartę. Ogólnie będę chciał przejść do Play. Tylko od razu tego nie zrobię. Jak wykorzystać rwk i bonus za rejestrację w Orange? Czy muszę doladowac konto? Proszę o radę
 #891298  autor: asdaf
 13 paź 2016, 13:43
bosake pisze:W niedzielę przejdę z abonamentu w Orange na kartę.
bosake pisze:Jak wykorzystać rwk i bonus za rejestrację w Orange?
Jeśli przechodzisz w Orange z abonamentu na kartę - bonusu nie otrzymasz.
 #891383  autor: biala1991
 13 paź 2016, 19:45
asdaf pisze:
Zwłaszcza że promocja Bonus za rejestrację skończyła się w połowie września :D
 #891393  autor: bosake
 13 paź 2016, 20:56
biala1991 pisze:
asdaf pisze:
Zwłaszcza że promocja Bonus za rejestrację skończyła się w połowie września :D
Tym bardziej przejdę do Play;)
Jaki będę miał stan konta po przejściu? I ile dni ważne konto?
 #891502  autor: garfield-
 14 paź 2016, 14:13
bosake, chłopaki z Orange, bardzo sie wzruszyli , że chcesz uciec do Play i dali dzis 1000 pln i 100 GB za rejestrację ;)

w orange i w nju są no-llimity dniowe, tygodniwe i miesięczne
 #891506  autor: bosake
 14 paź 2016, 14:19
garfield- pisze:bosake, chłopaki z Orange, bardzo sie wzruszyli , że chcesz uciec do Play i dali dzis 1000 pln i 100 GB za rejestrację ;)
Tyle że ja przechodzę z Orange abonamentu do Orange na Kartę więc nie przysługuje mi bonus z tego co jeden kolega napisał
garfield- pisze:w orange i w nju są no-llimity dniowe, tygodniwe i miesięczne
W orange są 1 dniowe no-limity ? tylko 7 dniowy widze
 #891518  autor: garfield-
 14 paź 2016, 15:02
no tak, jak abo, to chyba lipa
sorry w orangutanie są na 3,5,7,10,30 dni. Jakoś utkwiło mi w głowie - 1 dzień /1 pln

tylko miedzy nju a Orange jest taka różnica, ze w nju jak nie korzystasz to nie zjada,a tu poprostu wykupujesz pakiet "do przodu"
 #891522  autor: asdaf
 14 paź 2016, 15:12
bosake pisze:Tyle że ja przechodzę z Orange abonamentu do Orange na Kartę więc nie przysługuje mi bonus z tego co jeden kolega napisał
1. Mój nick to asdaf ;)
2. Podczas poprzedniej promocji kuzynka przeszła z Zetafonu na kartę i bonusu nie otrzymała, bo numer już od dawna był zarejestrowany (2 czy 3 lata) a musi być mniej niż 60 dni.
 #893898  autor: zoltan666
 31 paź 2016, 16:57
Kiedyś w Orange logując się na konto danego numeru w zakładce z pakietami internetu miałem datę ich ważności, a teraz mam: Internet: pakiet podstawowy i tu ilość GB, bez daty ważności. Czy to oznacza, że ważność jest taka sama jak konta głównego?
 #894025  autor: ManiacGSM
 02 lis 2016, 09:14
polecam zapoznać się z drugą stroną tego tematu -wątek jeszcze ciepły bo też nie rozumiem polityki Orange.

http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 4&start=15

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
  • Strona 7 z 15
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7