Witam, jestem aktualnie w Play na abonament z telefonem, płacę miesięcznie 55 zł i mam strasznie marne usługi w pakiecie. Umowa kończy mi się za ok. 3 miesiące. Chciałbym przejść do innego operatora również na abonament, gdyż play ma badziewne oferty abonamentowe bez telefonu. W tej chwili mam 750 mb internetu i praktycznie do niczego mi nie wystarczy.
biorę pod uwagę 3 sieci : Nju mobile, Virgin mobile oraz stosunkowo nową sieć na rynku lajt mobile. Cenowo interesują mnie oferty do 35 zł. Najbardziej zależy mi na dość dużym pakiecie internetu, nielimitowanych smsach oraz nielimitowanych rozmowach na komórkowe. Stacjonarkę jak będę potrzebował to sobie dokupię za parę złoty miesięcznie.
Kusi oferta z lajt, za 10 zł miesięcznie przez 10 miesięcy, ale nie wiem nic na temat tego operatora.
Czy sprawy z nju załatwia się w salonach Orange?
biorę pod uwagę 3 sieci : Nju mobile, Virgin mobile oraz stosunkowo nową sieć na rynku lajt mobile. Cenowo interesują mnie oferty do 35 zł. Najbardziej zależy mi na dość dużym pakiecie internetu, nielimitowanych smsach oraz nielimitowanych rozmowach na komórkowe. Stacjonarkę jak będę potrzebował to sobie dokupię za parę złoty miesięcznie.
Kusi oferta z lajt, za 10 zł miesięcznie przez 10 miesięcy, ale nie wiem nic na temat tego operatora.
Czy sprawy z nju załatwia się w salonach Orange?