Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Jeszcze nic nie mam ale powinno być na drugim koncie czyli powinno się wydłużyć.odkrywca1 pisze:@ lee i weszło ci to jako złotówki promocyjne no to osobne konto
Wystarczy, że zmienisz ofertę na Fakt Mobile, a numer nadal będzie zarejestrowany.artsky pisze:Witam, czy jak mam zarejestrowany numer w Play na kartę, to czy mogę przez Play24 zarejestrować starter Fakt Mobile?
Tak, artsky możesz .Jeśli zrozumiałem Cię dobrze ale inaczej niżRebeliant to nie musisz zmieniać oferty. Na jednym koncie Play 24 będziesz miał te dwa numery , tyle tylko ,że przy zmianie wyboru numeru do sprawdzania danych będziesz miał różne szaty graficzne dla Play i dla FaktMobile (gdy dodasz numer startera do konta)Rebeliant pisze:Wystarczy, że zmienisz ofertę na Fakt Mobile, a numer nadal będzie zarejestrowany.artsky pisze:Witam, czy jak mam zarejestrowany numer w Play na kartę, to czy mogę przez Play24 zarejestrować starter Fakt Mobile?
Dostałem dziś te same kody co tydzień temuPawelek0787 pisze:Może zmieniają kod co tydzień. Gorzej, jeśli zawsze będą te same kody)