Najnowsza oferta bez telefonu przy przedłużeniu (opcja full limit) jest za... 59,95. Łaskawie pani mogła ją zrabatować do 49,95. Brak ofert za 29,99 (które to były dostępne jeszcze kilka dni temu).
Jest to oferta zwykłego BOK, jak zadzwonisz to SUK to za to samo taryfę zapłacisz 119.99 zamiast 129.99 internetu dostaniesz 30GB i to na 2 lata a nie na 3lata, a jeśli chodzi o quality gold to korzystam z tego od 2 latViNYL pisze:To ja podam może perełkę, którą dziś dostałem w ramach propozycji (oferta dla firm):
- abonament 129 netto,
- internet w kraju 20GB,
- połączenia w kraju (wszystkie) + międzynarodowe i przychodzące w roamingu za free,
- 1000 minut/mc wychodzących w roamingu,
- 1GB internetu w strefie T-Mobile i 1GB poza strefą za granicą,
- usługa Quality Gold - priorytet w obsłudze na nadajnikach - wiedzieliście że takie coś jest?
- 100 minut roamingu dla dowolnego innego numeru w T,
- umowa na 3 lata,
- telefon S7 za słynne 4gr
Konsultant wogóle nie chciał nic innego proponować, nawet jak zobaczył że płacę teraz 19zł netto (sim only, umowa skończyła się ze 3 lata temu).
Orientuje się ktoś z Was może za ile takie S7 można dostać przy przedłużeniu w abo ok 100zł brutto na 2 lata? Może być jakaś opcja prywatna. Te wodotryski typu roaming czy Quality Gold kosztują a mi to niepotrzebne, natomiast umowa na 3 lata to za długo, Galaxy S5 padł mi właśnie dokładnie 9 dni po końcu gwarancji :/