• Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
 #886900  autor: kaspeed
 11 wrz 2016, 18:45
Mają 30dni ale wydaje mi się że skoro to numer firmowy to szybciej ogarną temat.Na razie co rozmowa to bajki w stylu lejek techniczny.Na co odpowiadam krótko czy widzą ilosc danych którą karta pobierała w ostatnim czasie. były to niewielkie sesje po 10-40mega.No i konsul milczy i mówi że mam czekac na odp reklamacyjną.Lejek techniczny ok ale tu nie mógł się załączyć z powodu naprawdę niewielkiej ilosci danych. lejek do 10mega? to samo skoro pakiet podstawowy również nie został wyssany.Poczekam i dam znać:]

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #886951  autor: Pawel1945
 11 wrz 2016, 22:09
Czyli co wprowadzenie Lte-A nic nie zmieniło? sieć nie ma większej pojemności? Oczywiście pomijam kwestię dosyłu, lecz mając e5186 i będąc w zasięgu 2600 i 1800 skazuje siebie na automatyczny lejek ? I nie każdy heavy user robi backup internetu :) ja na ten przykład używam LTE do monitoringu i co śmieszne tylko praktycznie uplouduje i co też obciążania nadajnik?