Witam. Za miesiąc kończy mi się umowa w plusie obecnie jestem w mixie, obecnie place 40 zl, i mam za 15 zl 4gb i teraz zamierzam nie przedłużać umowy tylko szukać czegoś innego. Ogólnie nie potrzebuje jakiś super ofert 2 gb wystarcza bo i tak siedzę na wifi smsow pisze moze z 200 miesiecznie i czasami dzwonie do rożnych sieci. Jaka oferta byłaby najlepsza? Najlepiej jakby sie dało przenieść numer
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Formuła Play na Kartę - 25zł/msc za nielimitowane rozmowy, SMSy i 6GB. Ewentualnie możesz zostać w Plusie: http://www.plushbezlimitu.pl/karta
Dzieki, nawet ta opcja za 19 wystarczy cos mi sie wydaje 

Opcja za 19 zł nie ma sensu jeśli dzwonisz, bo w tych 19 zł nie masz w ogóle minut, więc miesięcznie zapłacisz 19 zł + 0,09 zł*ilość wydzwonionych minut.
Jeśli nie dzwonisz na stacjonarne to za 19,90 zł masz Premium Mobile (zasięg Plusa) - no limit komórki/sms/5GB. Do tego bezterminowa umowa (masz 30 dni na wypowiedzenie). Lepszej oferty nie znajdziesz.
Jeśli nie dzwonisz na stacjonarne to za 19,90 zł masz Premium Mobile (zasięg Plusa) - no limit komórki/sms/5GB. Do tego bezterminowa umowa (masz 30 dni na wypowiedzenie). Lepszej oferty nie znajdziesz.
T10s, OT-311, 1650, X501, P780, GT-C3322, E560, 3S, 4X, G7 Power, X7b
Czytałem ze lajtmobile to tylko naciąganie ludzi.
A jak wyglada sprawa z zasięgiem poniewaz czasami przebywam na wsi i jak mam w plusie to są problemy, czy play ma lepszy zasieg?
A jak wyglada sprawa z zasięgiem poniewaz czasami przebywam na wsi i jak mam w plusie to są problemy, czy play ma lepszy zasieg?
Play ma tylko na papierze lepszy zasięg bo korzysta z zasięgu własnego, tmobile, plusa i na życzenie orange. Tylko działa to średnio bo trzyma się swojego słabego zasięgu zamiast przełączyć się na silniejszy. Ale jak nie potestujesz w swoim telefonie to się nie dowiesz bo to dużo zależy od niego. Niektóre telefony bardzo ładnie działaj z playem a niektóre mają problemy z przełączaniem pomiędzy zasięgiem własnym a roamingiem krajowym.
Tak jak wspomniał kolega pedros1, Premium Mobile 19,90pln i no limit na komórkowe, no limit SMS, 5GB, umowa na czas nieokreślony, zasięg Plusa.
Mógłbyś napisać coś więcej, na czym to naciąganie polega? Nie spotkałem się z takimi opiniami ale skoro tak jest, to warto o tym napisać.kuba722 pisze:Czytałem ze lajtmobile to tylko naciąganie ludzi.