6 miesięcy, ale doliczą ci to do okresu umowy, tj. umowa na 26mies + 6mies
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Na co ciekawego móżna liczyć przy przedłużaniu internetu? Do końca umowy 2 miesiące. Wypowiedzenie złożone. 2 lata temu dostałem rabat 50% na abo i router za 1 zł.
uwazam ze umowy na 26mcy to totalne przegięci z ich strony !
Krótsze umowy maja ta wade, ze trzeba częściej przechodzić przez ten idiotyczny proces składania wymówienia, aby dostać porządna ofertę...
Idiotyczny? Po roku oferty juz są bardzo nie atrakcyjne nawet te wynegocjowane po wypowiedzeniu. ....gbbsoft pisze:Krótsze umowy maja ta wade, ze trzeba częściej przechodzić przez ten idiotyczny proces składania wymówienia, aby dostać porządna ofertę...
Wracając do oferty czy można przy abonamencie tylko sim wyrwać coś więcej np miesiące za 0 ,mam abonament 120zł chcę zejść na 70 lub 50
wytapane przez 910C
Jakoś ostatnio nie zauważyłem, aby w ciągu roku cos się zmieniło... Jeżeli chodzi o oferty bez limitu...
Stacjonarne były no limit? Tyle samo internetu? Coś jednak przegapiles
wytapane przez 910C
wytapane przez 910C
Ok przedłuzyłem kolejny nr interntu LTE - 6 miesiecy przed koncem.
Warunki bez zmian DUK oferuje:
- 19,99 40GB i LTE no limit
- 24,99 60GB i LTE no limit
- 29,99 70GB i LTE no limit
- 39,99 90GB i LTE no limi
- 44,99 110GB i LTE no limi
To w umowie na 15 miesiecy bez sprzętu
.....................................................
Ze sprzętem umowa na 26 miesiecy:
- dlink dwr 116 + e3372 jednorazowo 3zł + 5zł do każdego abonamentu więcej
- e5573 jednorazowo 3zł + 5zł co miesiąc więcej
- router huawei b315:
a) 40gb - jednorazowo 49zł + 5zł do abonamentu
b) 60gb – jednorazowo 39zł + 5zł abo
c) 70gb – jednorazowo 29zł + 5 zł abo
d) 90gb – jednorazowo 3zł + 5 zł abo
Warunki bez zmian DUK oferuje:
- 19,99 40GB i LTE no limit
- 24,99 60GB i LTE no limit
- 29,99 70GB i LTE no limit
- 39,99 90GB i LTE no limi
- 44,99 110GB i LTE no limi
To w umowie na 15 miesiecy bez sprzętu
.....................................................
Ze sprzętem umowa na 26 miesiecy:
- dlink dwr 116 + e3372 jednorazowo 3zł + 5zł do każdego abonamentu więcej
- e5573 jednorazowo 3zł + 5zł co miesiąc więcej
- router huawei b315:
a) 40gb - jednorazowo 49zł + 5zł do abonamentu
b) 60gb – jednorazowo 39zł + 5zł abo
c) 70gb – jednorazowo 29zł + 5 zł abo
d) 90gb – jednorazowo 3zł + 5 zł abo
Czy w tym internecie jest nielimitowane LTE?
Sowolog - teoretycznie nielimitowane. Choc jak to konsultant powiedział jesli beda probował sciagac w miesiacu niesamowicie duzooooo to maja ta polityke FUP - rownego dostepu do sieci...Ze moga obnizyc predkosc. No ja dotychczas najwiecej sciagałem ponizej 100GB danych na miesiac i poki co odpukac nigdy nie miałęm blokady od Plusa....
Fajnie, też to chciałem zrobić teraz i wziąć Huawei E5186, ale na razie się powstrzymuję bo te oferty chyba nie mają w standardzie LTE-A, a jak to się bardziej rozpowszechni to pewnie wejdą nowe oferty podobnie jak w głosowych, a stare będę w d...darq87 pisze:Ok przedłuzyłem kolejny nr interntu LTE - 6 miesiecy przed koncem.
Taryfy wspierają LTE-A, jeśli masz sprzęt obsługujący LTE-A oraz jesteś w zasięgu LTE-A to nie będzie z tym problemu.
O, ciekawe, dobrze wiedzieć.
Info z Plusa?
Info z Plusa?
Tak: http://www.biuroprasowe.plus.pl/note.php?id=1343
Tu zapytaj kiedy LTE-A będzie dostępne w twojej okolicy: http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f=100&t=7787
Tu zapytaj kiedy LTE-A będzie dostępne w twojej okolicy: http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f=100&t=7787
W zasadzie nie wiem czy tak jest do końca, bo mam taryfę sprzed roku Power LTE i "ponoć" teraz jestem w zasięgu LTE-A, ale jak sprawdzałem to mój Honor 7 nic nie agreguje.Patryk7588 pisze:Taryfy wspierają LTE-A, jeśli masz sprzęt obsługujący LTE-A oraz jesteś w zasięgu LTE-A to nie będzie z tym problemu.
Pytaj na plusforum.pl link masz wyżej.
Witam.
Przeczytałem trochę stron wstecz, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Chodzi o numer mojego taty. Podpisał umowę 2-letnia (PWA) 18 listopada 2014 (jeśli mnie pamięć nie myli). Obecnie chciałby przedłużyć ją bez telefonu, w ofercie 29,99pln:
- no limit komórki, stacjonarne, SMS, 8GB, umowa 24 m-ce.
Z tego co wiem, ta oferta będzie dostępna tylko po złożeniu wypowiedzenia. Na stronie takiej nie uświadczymy. Kiedy można takie wypowiedzenie złożyć, zakładając cykl rozliczeniowy 17-16 (czyli dziś jest ostatni dzień) tak żeby też kara nie była naliczona?
pozdrawiam
Przeczytałem trochę stron wstecz, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Chodzi o numer mojego taty. Podpisał umowę 2-letnia (PWA) 18 listopada 2014 (jeśli mnie pamięć nie myli). Obecnie chciałby przedłużyć ją bez telefonu, w ofercie 29,99pln:
- no limit komórki, stacjonarne, SMS, 8GB, umowa 24 m-ce.
Z tego co wiem, ta oferta będzie dostępna tylko po złożeniu wypowiedzenia. Na stronie takiej nie uświadczymy. Kiedy można takie wypowiedzenie złożyć, zakładając cykl rozliczeniowy 17-16 (czyli dziś jest ostatni dzień) tak żeby też kara nie była naliczona?
pozdrawiam
jestem wlasnie po podpisaniu aneksu do umowy w plusie ! umowe mialem do 24.05.17 , wypowiedzenie zlozylem chyba ze 5dni temu we wtorek jakos przed chwilka pierwszy telefon z DUK z zapytaniem czemu chce zrezygnowac z uslug, ja mowie ze za duzo place bo 109zl miesiac(miałem umowe 12mcy 50% upustu , drugie 12mcy 109zl brutto) a on ze ma dla mnie indywidualną super oferte: 19.99zl netto za wszystko nielimitowane (oferta moja firma2) oraz 6GB netu i na 24mce i ze w tej chwili moze mi to uruchomic , bez wahania sie zdecydowalem ! 7mcy przed koncem mozna juz podpisac nową umowe .
nowy57, opisałeś sytuację identyczną, jak moja.
Była opcja umowy na 12 miesięcy?
Była opcja umowy na 12 miesięcy?