• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #885763  autor: sebol2934
 04 wrz 2016, 13:17
Witam,

przeglądam ceny abonamentów ale nic ciekawego nie mogę znaleźć. Szukam oferty z telefonem, patrzyłem na P9 Lite bo ma dobrą opinie. Gdzieś czytałem, że najlepszą opcje ma T-mobile - http://www.t-mobile.pl/telefony-i-urzad ... d=cat10019

Ale nie wydaje mi się ona jakoś super korzystna.

Podsumowując proszę o pomoc w doborze abonamentu z telefonem u jakiegokolwiek operatora. Chciałbym mieć nolimit + jakie 5 gb internetu. Odnośnie telefonu - ekran około 5 cali i żeby po prostu dobrze chodził.

ps. kiedyś były dobre oferty w szalonych dniach w orange ale nie widzę tej promocji
 #885782  autor: Ruben
 04 wrz 2016, 16:31
T-Mobile ostatnio znacznie podniósł ceny telefonów. Teraz P9 Lite kosztuje 599pln a kosztował 199pln a w czerwcu także przy umowie na 12m-cy kosztował 199pln. Taniej wyjdzie kupić telefon w sklepie czy serwisach aukcyjnych a umowę na abonament wziąć bez telefonu w T-Mobile lub innego operatora.
Plus ma lepszą ofertę ponieważ oferuję 10GB a P9 Lite za 329pln ale to też porównywalne koszty jakbyś sam kupił telefon a abonament wziął bez telefonu.
 #885784  autor: sebol2934
 04 wrz 2016, 16:44
A jakiś inny telefon, który korzystnie w miarę korzystnie będzie można dostać w abonamencie? Mogę dopłacić na starcie z 300 -400 zł
 #886020  autor: felippe222
 05 wrz 2016, 19:30
Już któryś raz z kolei to napiszę, nowy telefon w abonamencie to raczej nigdzie się nie opłaca, chyba że jesteś wygodny i Ci nie zależy. Ja bym telefon brał oddzielnie. Zawsze coś grosza zaoszczędzisz na marży którą zgarnąłby operator.
sebol2934 pisze:Chciałbym mieć nolimit + jakie 5 gb internetu.
nolimit rozmowy i smsy do wszystkich sieci + 5 GB internetu... oferta Premium mobile jakby pisana pod Ciebie :P
za 19,90 miesięcznie będziesz miał powyższe ;) obecnie nie ma lepszej oferty na rynku. Sprawdź strony z rankingami.

Co do telefonu, to wziąłbym używanego flagowca sprzed sezonu, lub nawet dwóch. Będzie mocniejszy niż przykładowy honor 7.