Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Model telefonu
M8
Sieć
Play
Warto dodać, że Solo M+ będzie dostępne dla Ciebie najwcześniej w listopadzie.favrit pisze:Witam. Umowa kończy mi się pod koniec grudnia. Po rozmowie telefonicznej z BOK otrzymałem wiadomość, że nie należy mi się wspomniana przez was oferta solo M+ za 25 zł. Czy złożenie wypowiedzenie wpłynie na decyzje konsultantów i przyznają mi tą ofertę ? I czy możliwe jest wysłanie wypowiedzenia mailem bo do najbliższego salonu mam z 20 km
Heh, widzę kolega obeznany z WRUhergar pisze:kemor44, to standardowe działanie każdego operatora. Owce są po to by je strzyc;). O super ofertach wie niewielka grupa osób i ona je dostaje. Trzeba o to powalczyć, kilka telefonów, różni konsultanci. Podam Ci przykład z tv/internet: mam umowę w UPC, podpisałem przedłużenie tzw WRU XX, płacę za tv i 60 neta plus kanały specjalne 42 zł. Normalna cena usługi to jakieś 100 zł. Ktoś kto nie walczy o swoje płaci 100, ja powalczyłem i płacę 42. Średnia się musi zgadzać. Ty płacisz mniej, a ktoś musi płacić więcej. Powalczysz i będziesz płacił miesięcznie 25 zł za no limit na czas nieokreślony, a ktoś inny podpisze umowę za 30 zeta na 24 miesięcy.
Niestety teściowej właczyli RePlay FORMUŁA SOLO Tylko SIM 18 m-cy + w cenie 30 zł. Co za niekompetentna banda. Złożyłem reklamacje, nie wiem czy nie powinienem odstąpić od umowy skoro umowa była "na odległość". Żeby się nie okazało gdy odrzucą reklamację nie będzie możliwe odstąpienie od umowy i teściowa będzie musiała płacić 30 zł przez 1,5 rokugreg.x pisze:Dzięki temu wątkowi teściowa przedłużyła swoją umowe. Dotychczas miała no limit za 19,50 teraz wzięła nolimit+7GB w cenie 25 zł. Konsultantka na początku kłamała, że nie ma takiej oferty. Mamuśka postraszyła, że jeżeli tego nie dostanie to złoży wypowiedzenie. Kilka chwil oczekiwania i oferta się znalazła. Dodam, że umowa była do 31.08.2016, więc przy zachowaniu okresu wypowiedzenia musiałaby zapłacić jeden wyższy abonament.
Bez problemu możesz przejść na RePlay SOLO M+ tylko SIM za 25 PLN ( umowa na czas nieoznaczony , wszystko no limit i 7 GB internetu ) lub RePlay SOLO L+ tylko SIM za 40 PLN ( umowa na czas nieokreślony , wszystko no limit , włącznie z internetem ).Szczubi pisze:Obecnie korzystam z taryfy FORMUŁA UNLIMITED 49,99 którą po promocji "RePlay FORMUŁA UNLIMITED na zawsze extra" mam w cenie 29,99 . Oczywiście wszystko no limit + 5GB internetu. Z oferty skorzystałem w ubiegłym roku dlatego jestem ciekaw czy pojawiły się już jakieś korzystniejsze? Na przykład trochę droższa oferta internet no limit albo to samo tylko taniej np. 25 zł