Zamówiłem kuriera rejestracyjnego, numer się zarejestrował, dzięki temu mogłem resztę numerów na tym samym koncie zarejestrować potwierdzając jedynie smsami.
Przepiąłem więc jeden numer tak zarejestrowany smsowo pod inne konto z numerami, ale nic to nie dało. Numery na tym koncie każe mi system rejestrować przez kuriera/punkt. No to założyłem nowe konto, podpiąłem zarejestrowany numer i niezarejestrowany i też nie mogę go zarejestrować smsem.
Macie może doświadczenia, jak to działa? Nie chce mi się odpinać i przepinać kilkadziesiąt numerów...
Edit: Dobra, dodzwoniłem się po 10 minutach, pan mi nie chciał zarejestrować numeru, bo przecież już mam jeden zarejestrowany na koncie, więc inne tylko smsami potwierdzić, jak mówię, że się nie da, to on że wszystko działa, a pewnie rejestruję ze strony a nie z klubu
To mówię, że go przepiąłem z innego konta, to musiał sam sprawdzić, no i się okazało, że jak się podepnie z innego konta zarejestrowany numer, to już wspaniały system nie potrafi pobrać danych

No ale jednak udało się potwierdzić dane jednego przeniesionego numeru i zaczęło działać.