A co jeśli zaproponowana oferta już nie będzie dostępna? 

Mam się zastanowić i jestem umówiony na telefon w czwartekPatryk7588 pisze:A co jeśli zaproponowana oferta już nie będzie dostępna?
A w taryfie internetowej są plany na zwiększenie?Patryk7588 pisze:Od dziś w Plusie, 2x więcej internetu w każdej taryfie głosowej.
Chcesz mieć więcej internetu niż no limit?sirpiotr pisze:A w taryfie internetowej są plany na zwiększenie?Patryk7588 pisze:Od dziś w Plusie, 2x więcej internetu w każdej taryfie głosowej.
Gdyby ten no limit był no limit to by było ok. Jestem w zasięgu LTE, mam nielimitowany internet, jednak po wykorzystaniu pakietu (20GB), transfer spada mi do 2-5 mega. Średnio miesięcznie wykorzystuję jakieś 100GB, Więc jakby był zwiększony podstawowy transfer to bym nie narzekał. Z drugiej strony skoro jestem ciągle w LTE to dlaczego pobiera mi podstawowy pakiet danych.Lotter pisze:Chcesz mieć więcej internetu niż no limit?sirpiotr pisze:A w taryfie internetowej są plany na zwiększenie?Patryk7588 pisze:Od dziś w Plusie, 2x więcej internetu w każdej taryfie głosowej.Można powalczyć
Sam sobie odpowiem na pytaniepikej123 pisze:Czy jest szansa na wyrwanie w Plus abo z no limit w tym stacjonarne i SMS +5gb net + honor 8 za 55zl/mies + 600 za tel.?
ostatnio mialem propozycje no limit w tym stacjonarne i SMS +5gb net za 60zl + P9lite za 1zl
Nie pytałeś o umowę 12 miesięczną?Ruben pisze:Poniżej propozycje, które przedstawiono mi po wypowiedzeniu, może komuś się przydadzą:
1) umowa bez telefonu, 29,99pln:
- no limit komórki, stacjonarne, SMS, 8GB, umowa 24 m-ce
...
Widze, ze po wypowiedzeniu uzyskuje sie rok abonamentu za 50% oraz znizke na telefon, a wie ktos czy tak samo wyglada w ofertach biznesowych?Ruben pisze:Poniżej propozycje, które przedstawiono mi po wypowiedzeniu, może komuś się przydadzą:
1) umowa bez telefonu, 29,99pln:
- no limit komórki, stacjonarne, SMS, 8GB, umowa 24 m-ce
2) umowy z telefonem:
- Ja+ 59,99pln, no limit komórki, 40min na stacjonarne, SMS/MMS, 5.6GB, umowa 26m-cy
Opłaty: 12x30pln + 14x60pln + P9 Lite za 260pn
- Ja+ 69,99, no limit komórki, stacjonarne, SMS/MMS, 14GB, 120 jednostek w roamingu UE, umowa 26m-cy
Opłaty: 12x35pln +14x70pln + P9 Lite za 99pln
- Ja + 79,99pln, no limit komórki, stacjonarne, SMS/MMS, 16.8GB, 120 jednostek w roamingu UE, 150MB w roamingu, umowa 26m-cy
Opłaty: 12x40pln + 14x80pln + Honor 8 za 459pln
Dla osób, które miały smartDOM po uzyskaniu rabatu 50% na pierwsze 12m-cy umowy nie można już zmniejszyć ceny telefonu - takie dane otrzymałem od konsultanta.
Pytałem ale nic takiego nie proponowano. Powoływałem się na oferty operatorów MVNO działających na infrastrukturze, którzy proponują nie tylko taniej ale także umowę na czas nieokreślony lub 12m-cy ale nie przyniosło to efektu. MMS brak. Możliwe, że 8,8GB, to dla mnie na tyle dużo, że nie ma znaczenia i mogłem informacji nie zakodować właściwie.Nie pytałeś o umowę 12 miesięczną?
Co z mms'ami?
Pakiet danych to zdaje się w DUK 8,8GB dla tej taryfy.