Użytkownik
xander21
Właśnie dziś aktywowałem. Według mojej wiedzy i tutaj na forum, pakiet 100GB będzie się przedłużał co miesiąc przyznawanym bonusem 250MB.wiciu1918 pisze:Witam
Zarejestrowałem PINK dostałem RWK i 100 GB ale czy te 100 GB bedzie ważne 30 dni czy rok ??
Bo te 100 GB poszło na to samo konto co 250 MB które dostaje co miesiąc przez rok od aktywacji
pozdr
Czyli przepadnie mi 100GB? No ale przecież 250MB się sumuje że sobą co miesiąc. A 100GB wpadło do jednego worka z 250MB właśnie.surface123 pisze:Odrazu bonus 100 GB ?? To wtopiles, to sie robi okolo 2 dni po aktywacji.... 250 MN
sprawa się wyjaśni po wpisaniu kodu, *101# i wszystko jasne.zapytanie pisze:Tak się nie unoś od razu. Poza tym napisałem chyba.
link do oferty play internet na kartę, starej. https://blogplay.pl/2014/12/chwyc-nowy- ... -na-karte/Antyfcb pisze:Możecie podrzucić link do starego starterach PInK 45zl/msc?
30 dni oznacza pełne 30 dni, dzień 1 jest dniem rozruchowym w którym usługa jest aktywowana, 1+30 i tak trzeba liczyć.biala1991 pisze:Muszę przyznać że Play ma niezwykle swobodną interpretację pojęcia "30 dni"Na logikę jeśli 250MB aktywowało się 1 sierpnia to kolejny pakiet powinien uruchomić się 31 sierpnia. Tymczasem co, bonus może odnowić się w tym samym dniu kolejnego miesiąca, czyli 1września? Ale niefart, będę miała problem w lutym
njuken pisze:Dobra wiadomość dla użytkowników PINK. Darmowy pakiet 250 MB przedłuży wam 100 GB.
Na mojej karcie PINK9 25 czerwca odnowił się pakiet 250 MB przedłużając ważność konta internetowego o 30 dni, tym samym pakiet 100 GB przedłużył się do 24 lipca
njuken pisze:Na mojej karcie PINK 9 wczoraj 2 raz już przedłużył. Jak będę miał możliwość sprawdzę datę ważności. Nowe oferty PINK z podwyżką nie mają już tego bonusu i coś mi się wydaje że wszystkie nowo aktywowane startery PINK będą z tą nową, gorszą ofertą.
njuken pisze:Właśnie przedłużyło po raz trzeci pakiet 100 GB do 24 września - sprawdzone kodem.