Czytam ten temat od kilku dni i powoli wczuwam się w aktualne promocje.
Aktualnie posiadam Neostradę - +-40zł + utrzymanie łącza
- Abonament 54,99 zł - 30% - 5,01 za e-fakturę = 33,49 zł miesięcznie
- Abonament bez telefonu - na fakturze widnieje jako - 65,98 zł - rabat 37,29 zł - 5,01 e-faktura - 5,99 zł za zgody marketingowe = 17,69 zł miesięcznie
W grudniu dobiega końca umowa na ten droższy abonament z telefonem. Na stronie orange.pl znalazłem wspominaną tu ofertę Orange Open Extra, czyli 50% rabatu na abonament, co daje 27,49 zł/mc za abo + P9 lite za 25,01 zł/mc + 109 zł na start.
I odnosząc się do tej oferty mam kilka pytań.
Aktualnie mam rabat Orange Open za trzy usługi w wysokości +- 20zł/mc. Po przedłużeniu będzie on całkowicie zniesiony? Czy może będę dostawał dodatkowo rabat 10 zł/mc za neostradę + drugi abonament?
Kolejne pytanie to co więcej w stosunku do przedstawionej oferty można dostać po złożeniu wypowiedzenia?
Na stronie z ofertą (
http://www.orange.pl/kid,4002009501,id, ... ticle.html) jest informacje o 6 GB Internetu + 1 GB za staż. Faktycznie teraz tyle dają czy to jakiś haczyk?
Umowa na neostradę została podpisana na początku tego roku na dwa lata. Przy założeniu, gdybym jej nie przedłużył to wraz z jej końcem rabat 50% by się wyłączył? Jeśli tak to wtedy automatycznie włącza się na tę usługę Orange Open 10zł/mc?
Odpowiedzi na te pytania pozwolą mi bardziej zorientować się i usystematyzować wiedzę odnośnie ostatnich ofert Orange, więc bardzo na was liczę