.
Z których nadajników korzysta nju mobile?
Orange korzysta ze swoich własnych nadajników i tych należących do Networks! we współpracy z T-Mobile.
A nju?
minęło 11 dni od odpowiedzi i oczywiście nadal liczy błędnie, we wrześniu kolejna reklamacja.dziękujemy za przesłane z osobistego konta Klienta na http://www.njumobile.pl zgłoszenia dotyczące nieprawidłowego rozliczenia połączeń z Internetem z nju dodatkowy.
Sprawdziliśmy konto Klienta i wystawioną na nim 1 sierpnia 2016 r. na xx zł fakturę VAT nr xx. Uznajemy zgłoszoną reklamację i przepraszamy za błąd. Pomniejszyliśmy dokument o xx zł. Do uregulowania do 19 sierpnia 2016 r. pozostaje na saldzie xxx zł. Prosimy o terminową wpłatę.
Mając na uwadze powyższe oraz stwierdzone dalsze nieprawidłowe naliczanie opłat za Internet w kraju z numeru dodatkowego przekazaliśmy tą sprawę do służb informatycznych w celu sprawdzenia. Uznajemy reklamację bez roszczeń i zaznaczamy, że kwestią rozliczenia tych należności zajmiemy się po otrzymaniu odpowiedzi zwrotnej.
Pozdrawiamy
Zlecenie robisz online. Banalna sprawa, sama wymiana, to kwestia kilkunastu minut, więc na realizację poczekasz 0-3 dni max. Opłata będzie doliczona do kolejnej faktury. Nic się nie zmienia, tylko numer. Karta też zostaje ta sama.bolek2004 pisze:W boku dowiedziałem się że można zmienić online i kosztuje to tylko 50zł.
U mnie wystarczył jeden mail i umowa została rozwiązana. Najpierw chciałam jednak rozwiązać bez okresu wypowiedzenia i na to się nie zgodzili.max_max pisze:Ja mam pytanie odnośnie tego operatora
2. Jak wygląda rozwiązanie umowy z końcem msc czy tysiąc telefonów na infolinię ?
Nie opłaca się nijak, opłata za dodatkowy nr wynosi 9 zł + opłaty za połączenia wykonane na dodatkowym numerze - przynajmniej dopóki numer głowny nie osiągnie no limituXavi pisze:Proszę o pomoc w kwestii nju dodatkowy. Mam dwa numery w abo szczególnie jeden jest wykorzystywany minimalnie taki awaryjny. Przykład rachunku: nr 1 kwota 15 zł nr 2 kwota 3 zł płacę 18 zł. Jak to by wyglądało gdyby drugi numer był podpięty jako dodatkowy?