• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #882507  autor: musiek
 12 sie 2016, 22:40
Witam,

Posiadam obecnie plan taryfowy Multi II za 94,90 ale korzystam z rabatów:
e-faktura i 30% na cały czas trwania umowy, a więc płacę ok 61,5 zł miesięcznie.
Umowę mam jeszcze do sierpnia 2017

czy jeśli teraz wezmę nową umowę na internet domowy LTE za 59,9 + 5zł

to dostanę zniżkę za orange extra na mój dotychczasowy numer ? i w jakiej kwocie będzie rabat?
 #882514  autor: Leo
 12 sie 2016, 23:45
Według mnie dostaniesz rabat Open Extra 45 zł. Kwestia otwarta na jak długi okres czasu. Stacjonarną podpisujesz na 2 lata ale ona nie ma żadnego wpływu na czas trwania rabatu Open Extra. Rabat Open Extra dostaje się na okres odpowiadający długości okresu zastrzeżonego usługi mobilnej, regulamin:

7. Wysokość rabatu Orange Open Extra prezentujemy poniższej:
...
r) Jakikolwiek plan taryfowy z Kwotą abonamentu powyżej 89 zł w ofercie, która nie jest już sprzedawana + usługa świadczona w sieci stacjonarnej = rabat 45,00 zł na czas odpowiadający długości Okresu zastrzeżonego, na który macie Państwo zawartą umowę, tj. odpowiednio 24, 25, 30 albo 36 miesięcy

Jeśli masz np. umowę na 24 miesiące do sierpnia 2017 r. to zgodnie z powyższym rabat przysługuje na 24 miesiące a nie tylko do końca twojej umowy.
 #882864  autor: orson_dzi
 16 sie 2016, 13:33
Nie dostaniesz.
Będziesz musiał przesłać pismo, że nie chcesz korzystać z rabatu 30% i chcesz go zastąpić OO Extra.

Dostaniesz 45 zł rabatu.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #882866  autor: Leo
 16 sie 2016, 14:06
Słuszna uwaga. Regulamin wyłącza stosowanie rabatu kuponowego i Open Extra. Po rezygnacji z rabatu kuponowego stracisz ok. 30 zł na abonamencie a zyskasz 45 zł Open Extra. W sumie i tak 15 zł do przodu.