Przedłużyłam umowy na dwa telefony komórkowe. Zadzwoniłam *400 i poprosiłam o połączenie z DUK. Pani z Infolinii spytała, co się stało, więc odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie dostałam, ani nie znalazłam żadnej ciekawej propozycji dla mnie a chcę przedłużyć umowy chciałam, żeby przedstawili mi ofertę (szczerze zastanawiałam się, czy nie przejść do innej sieci). Bez problemu zostałam połączona.i otrzymałam taką propozycję (na obie umowy):
Umowa na 30 miesięcy (jakoś przełknęłam)
- Huawei P9 Lite za 0 zł na start
- Abonament SP - 34,99 zł (w tym wszystko "no limit", poza internetem - dali 2GB, który w zupełności mi wystarczy)
- Raty na telefon - 25,00 zł
Razem 59,99 zł
Jak sobie wyliczyłam, to wyszło mi, że za telefon będzie mnie kosztował w ostateczności 750 zł, (zważywszy, że na wolnym rynku cena kształtuje się w granicach 1200 zł, to abonament wyniesie po 19,99 zł miesięcznie (no limit), więc myślę, że to była korzystna propozycja.
PS. Nie składałam wcześniej wypowiedzenia, dodatkowo mam jeszcze -20 zł za Open Orange (3 telefony komórkowe w sieci)
Umowa na 30 miesięcy (jakoś przełknęłam)
- Huawei P9 Lite za 0 zł na start
- Abonament SP - 34,99 zł (w tym wszystko "no limit", poza internetem - dali 2GB, który w zupełności mi wystarczy)
- Raty na telefon - 25,00 zł
Razem 59,99 zł
Jak sobie wyliczyłam, to wyszło mi, że za telefon będzie mnie kosztował w ostateczności 750 zł, (zważywszy, że na wolnym rynku cena kształtuje się w granicach 1200 zł, to abonament wyniesie po 19,99 zł miesięcznie (no limit), więc myślę, że to była korzystna propozycja.
PS. Nie składałam wcześniej wypowiedzenia, dodatkowo mam jeszcze -20 zł za Open Orange (3 telefony komórkowe w sieci)