formuła starter to chyba jedyna poważna taryfa w play na kartę, mini max jest specyficzną taryfą w której trzeba uważać co i kiedy włączamy, moim zdaniem mini max spełnił swoje zadanie i spokojnie można przejść na formułę starter.zakopane pisze:Jeszcze mysle zmianie w grudniu na minimax lub formula - bo w styczniu chce dopiero zgarnac bonus za doladownie.
Chce tez w grudniu nabic sobie duzo GB internetu (fanta kapstle) ale upewnie sie u Was czy w Minimax aby nie jest tak ze na koniec miesiaca ten interent sie zeruje? Mi bardziej zalezy na tym by miec internet - i pewnie cykliczny wlacze ale to musze miec formule a nie MM?
Bo mysle co bedzie po roku - jak znam zycie tych 500zl bonus za rejestracje nie wykorzyatam wiec bedzie mi najtaniej przedluzac srodki bonusowe i internet w formula chyba?
Formula 5 zl przedluza na 50 dni, a w MM tylko na 5 dni
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Mam podobne odczucia ale wolalem dopytacsylwekZolkusza pisze:formuła starter to chyba jedyna poważna taryfa w play na kartę, mini max jest specyficzną taryfą w której trzeba uważać co i kiedy włączamy, moim zdaniem mini max spełnił swoje zadanie i spokojnie można przejść na formułę starter.zakopane pisze:Jeszcze mysle zmianie w grudniu na minimax lub formula - bo w styczniu chce dopiero zgarnac bonus za doladownie.
Chce tez w grudniu nabic sobie duzo GB internetu (fanta kapstle) ale upewnie sie u Was czy w Minimax aby nie jest tak ze na koniec miesiaca ten interent sie zeruje? Mi bardziej zalezy na tym by miec internet - i pewnie cykliczny wlacze ale to musze miec formule a nie MM?
Bo mysle co bedzie po roku - jak znam zycie tych 500zl bonus za rejestracje nie wykorzyatam wiec bedzie mi najtaniej przedluzac srodki bonusowe i internet w formula chyba?
Formula 5 zl przedluza na 50 dni, a w MM tylko na 5 dni
Zmieniłem taryfę z pink na ink50. Włączyłem pakiet 24gb na rok i termin ważności konta nie zmienił się.
Kiedy mam włączyć bonus 100gb/rwk? Mogę już dzisiaj czy poczekać do jutra?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czy jeśli kiedyś miałem numer zarejestrowany numer w PLAY to mogę zarejestrować przez infolinię ? Dodam że numer jest przeniesiony do innego operatora. Pozostałe numery w play24 nie są zarejestrowane. Czy wymagany jest jeden aktywyny zarejestrowany numer ? Pytam bo może ktoś miał taką sytuacje, a chciałbym się dowiedzieć zanim zadzwonię.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2016, 14:08 przez MELONITO, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak jest aktywny to tak. Bez problemu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kto się spieszy to się diabeł cieszy, jak najpóźniej włączamy pakiet za rejestrację, trzeba dopilnować czy wszystko się poprawnie aktywowało i przeniosło, pieniądze i dane mb/gblee pisze:Zmieniłem taryfę z pink na ink50. Włączyłem pakiet 24gb na rok i termin ważności konta nie zmienił się.
Pozdrawiam
A skad taki bonus?lee pisze: Kiedy mam włączyć bonus 100gb
Ręce opadają na takie pytanie, ale podaje link http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=86090zakopane pisze:A skad taki bonus?lee pisze: Kiedy mam włączyć bonus 100gb
Rece opadaja. Przeciez watek jest o 10GB a nie o 100GB. Skad mialem wiedziec?
W linku i tym samym w tym wątku, masz na 1szej stronie i w 1szym wpisie:zakopane pisze:Rece opadaja. Przeciez watek jest o 10GB a nie o 100GB. Skad mialem wiedziec?
Play Internet na Kartę dostaniesz:
- pakiet 100 GB,
- RWK.
Nie czytasz uważnie, stąd niepotrzebne pytanie.
Czy ktoś z przechodzących z abonamentu na na kartę otrzymał bonus za staż? 1 sierpnia przeszedłem na kartę. Włączyłem Formułę PNK, włączyłem SD, następnie włączyłem bonus za rejestrację. Tego samego dnia otrzymałem 100zł, 10GB, RWK. W sieci Play jestem od 2011 - łącznie zleciały 3 abonamenty, od ubiegłego tygodnia prepaid. Więc zgodnie z regulaminem promocji spełniam warunki dotyczące stażu tj. aktywacji karty sim. W między czasie raz wymieniałem kartę sim na microsim. Nie mniej jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałem środków za staż. Wyskrobałem zgłoszenie w Play24. Czy wymiana sim rzutuje na tą aktywację? Ktoś z abonamentowców otrzymał bonus za staż?
zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie. bonus za staż przyznany.
zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie. bonus za staż przyznany.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2016, 13:25 przez lookas, łącznie zmieniany 1 raz.
tak tylko to jest od niedawna. Czytalem, ale kilka miesiecy temu kiedy nie bylo o tym info, wiec nie strzalaj do mnie swoich foch bo ten watek o tym NIE JEST!serek5555 pisze:W linku i tym samym w tym wątku, masz na 1szej stronie i w 1szym wpisie:zakopane pisze:Rece opadaja. Przeciez watek jest o 10GB a nie o 100GB. Skad mialem wiedziec?
Play Internet na Kartę dostaniesz:
- pakiet 100 GB,
- RWK.
Nie czytasz uważnie, stąd niepotrzebne pytanie.
lee pisze:Jak jest aktywny to tak. Bez problemu.
Pozdrawiam
Na infolinii można dodawać numery do zarejestrowanego numeru na kartę? myślałem, że to abonamentu dotyczy tylko?
Można telefonicznie rejestrować na numer prepaid (zarejestrowany) i obydwa numery nie muszą być aktywowane/aktywne - sprawdzone w praktyce.
Bowiem abonentem nie jest tylko osoba płacąca abonament (te dwa słowa są ze sobą często mylone, nawet w salonach i przez fachowców) tylko każda osoba, na rzecz której telekom świadczy usługi (czyli np. użytkownik prepaida jest abonentem, ale nie płaci abonamentu).
Bowiem abonentem nie jest tylko osoba płacąca abonament (te dwa słowa są ze sobą często mylone, nawet w salonach i przez fachowców) tylko każda osoba, na rzecz której telekom świadczy usługi (czyli np. użytkownik prepaida jest abonentem, ale nie płaci abonamentu).
jeśli mamy już w play jakąś usługę coś na abonament, lub już zarejestrowaną kartę sim w play na kartę, następne numery karty sim na kartę, możemy rejestrować na infolinij 730 300 300
czy przenosząc z Virgin Mobile też 200zł i 20GB, nie mogę tego znaleźć w regulaminie PnK:Przy przeniesieniu numeru z innej sieci niż P4 po 20.07.2016 - 200pln i 20 GB
http://promocje.play.pl/rejestracja/pdf ... 062016.pdf
Virgin Mobile jest traktowana jako inna firma i sieć komórkowa, bonus za przeniesienie należy się, czasami jest przyznawany nieco później niż za rejestrację.
Cześć, mam pytanko o stan darmowy.
Poprzez Play24:
- zmieniłem Fresh na Formułę (mam gołą formułę),
- włączyłem stan darmowy,
- odpaliłem bonus (100+400) zł + 10 GB + RWK.
Stan darmowy występuje tylko przy minutach do Play, przy SMSach go nie ma:
Minuty do Play - Nielimitowane (ważne do 07.08.2026)
SMS do Play - 0 szt. (ważne do 09.08.2016)
(w "Pakiety i usługi" też był tylko w sekcji "Minuty" przed włączeniem)
Tak ma być czy to jakiś "bug"?
500 zł starczy mi na SMSy
pytam z ciekawości.
Poprzez Play24:
- zmieniłem Fresh na Formułę (mam gołą formułę),
- włączyłem stan darmowy,
- odpaliłem bonus (100+400) zł + 10 GB + RWK.
Stan darmowy występuje tylko przy minutach do Play, przy SMSach go nie ma:
SMS do Play - 0 szt. (ważne do 09.08.2016)
(w "Pakiety i usługi" też był tylko w sekcji "Minuty" przed włączeniem)
Tak ma być czy to jakiś "bug"?
500 zł starczy mi na SMSy

To normalne, smsy są za darmo.
To mogliby napisać:
SMS do Play - Nielimitowane (ważne do xx.yy.zzzz)
Przekonam się jak wrócę do Polski
ale zapewne masz rację, dzięki
SMS do Play - Nielimitowane (ważne do xx.yy.zzzz)
Przekonam się jak wrócę do Polski