• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #881019  autor: Marek_G
 04 sie 2016, 18:52
No i w końcu rusza zapowiada wcześniej promocja z Big Milkami. Reggulamin taki sam jak wcześniej z tym, że promocja trwa od 5 sierpnia do 15 września. W jednym miesiącu można wbić maksymalnie 8 kodów czyli w ciągu całej promocji 16. Za kod dostaje się 1 GB, nie ma wyboru jak w przypadku promocji z Coca-Colą/Fantą/Sprite.

Strona: www.zakreconegiga.pl
Regulamin: https://www.zakreconegiga.pl/web/files/regulamin.pdf
 #881110  autor: garfield-
 04 sie 2016, 23:33
no w sumie to można zgarnąć tylko max 16GB więcej - za sierpień i wrzesień :)
idę jutro po loda, będziemy testować :)
 #881129  autor: Marek_G
 05 sie 2016, 08:26
Najlepiej kupić conajmniej 2. Wtedy będzie wiadomo czy drukujących się wszystkie kody na paragonie czy tylko jeden bo regulamin regulaminem ale w praktyce może to inaczej wyglądać.
 #881167  autor: Konoko
 05 sie 2016, 10:39
bolek2004 pisze:Jak ktoś sprawdzi to niech napisze jaka cena tego bigmilka i czy nie ma problemu przy kasie z tym kodem.
W weekend 16-17lipca była promocja za trzy sztuki płaciło się po 0,99zł ale nie było kodów. Regularna cena tych big milka to 1,39do 1,45 zależne od smaku.
 #881193  autor: Konoko
 05 sie 2016, 12:53
Uwaga!!! Zmiana w regulaminie na gorsze.
W wersji lipcowej było:
b) odbiór w kasie Sklepu paragonu, na którym znajduje się kod promocyjny (dalej: „Kod”), liczba kodów odpowiadać będzie liczbie zakupionych Produktów;
a obecnie:
b)
odbiór w kasie Sklepu paragonu, na którym znajduje się kod promocyjny (dalej: „Kod”). Na jednym paragonie może znajdować się tylko jeden Kod niezależnie od liczby zakupionych produktów;
 #881195  autor: Ricki1980
 05 sie 2016, 13:14
Czyli trzeba kupić osiem losów na oddzielnych paragonach i zapłacić zblizeniowo, to wprawi kasjerke w furie wymieniając non stop taśmy z papierem do paragonów.
 #881214  autor: Przemix
 05 sie 2016, 14:09
jak były kody do allegro w biedronce na paragonach, to paragony miały dobre 50cm długości, a zdarzali się i tacy co kupowali 10 ziemniaków luzem pojedynczo by zdobyć ich najwięcej, więc z bigmilkami nie będzie problemu :)
 #881218  autor: marek-20
 05 sie 2016, 14:14
Jestem_Janek pisze:W tych działa (wg regulaminu):
Play na Kartę,
Play na Kartę Rok Ważności Konta,
Play na Kartę Lubię to!,
Formuła Play na Kartę,
Formuła Mini Max na Kartę,
Play na Kartę Surf.
wiem, ale udalo mi sie zarejestrowac w promocji numer z fresha, a poki co nie mam kodu z big milka zeby sprawdzic czy dziala
 #881253  autor: Konoko
 05 sie 2016, 16:30
Właśnie wróciłem z testowania zasięgu akcji Big milk, i niespodzianka .NIE wszystkie sklepy Biedronki biorą udział w akcji!!! A które biorą nie wiadomo, bo nawet kierownictwo sklepu twierdzi , że nie biorą a kod przy kasie jest drukowany. Ale uwaga nie na paragonie fiskalnym , gdzie wyszczególnione są zakupione produkty ,ale na oddzielnym niefiskalnym jakich w Biedronkach wiele:np zachęcających do zakupów za nim.99zł a wtedy można kupić np.1kg cukru po 1,99zł.