honorr pisze:zapytanie pisze:@surface123, moim zdaniem masz rację, też tak uważam. Każdy starter można zarejestrować.
Nie wiem skąd się wzięła teoria o blokadzie rejestracji/aktywacji "niesalonowch" starterów.
Żadnej teorii nie było. Jak nie umiecie czytać ze zrozumieniem to nie komentujcie bez sensu bo później takie bzdury wychodzą, że żal to czytać.
Stare startery PInK 19 są na allegro taniej niż w kiosku i znając życie będą jeszcze długo dostępne.
Dzięki honorr, włos mi się zjeżył na głowie na widok jakiej to rzekomo teorii jestem autorem
A ja tylko wspomniałam o zdesperowanym kioskarzu, który za wszelką cenę chciał wypchnąć zalegający mu na półce towar
Zapytanie, przeczytaj mój post uważniej
reboot pisze:biala1991 pisze:Raczej to nie jest powszechną praktyką żeby kupować starter na "za pół roku"
Czemu? Play wprowadził nową ofertę internetową, gorszą dla klienta, więc opłaca się kupić na zapas startery PInK9 z możliwością włączenia 100 GB i przedłużania ich pakietem cyklicznym 250 MB. Do lutego można mieć tani internet, a skoro oferta jest obecnie archiwalną, a nie główną, to z każdym dniem wyprzedawane będą startery aż znikną w ogóle z salonów.
Wg Ciebie, patent na darmowy internet z playa jest powszechnie znany? Na mój gust wiedzą o nim ludzie bardziej świadomi, którzy interesują się ofertami telekomunikacyjnymi. Po ostatniej zmianie przepisów grupa osób kupujących masowo startery jeszcze bardziej się skurczy.
Nie wyobrażam sobie, żeby bez żadnych zahamowań co dwa miesiące rejestrować nową kartę