Użytkownik
xander21
właśnie mam taki zamiarsurface123 pisze:a reklamowałes ?? Mają obowiązek właczyc, zgodnie z regulaminem.
Działa działa, ale tylko w taryfie SURF.bolek2004 pisze:Promocja już nie obowiązuje, ale jeśli ktoś ją aktywował gdy można było to ma ją cały czas więc 1gb wpada co miesiąc i sumuje się z tym co się ma.
Wystraszyłeś mnie tym postem postanowiłam więc sprawdzić jak to wygląda na stronie a tam.surface123 pisze:W starych taryfach musi działac, ale ze strony znikneła
Mała ciekowstka zaciągnieta z inego forum, podwyzka oj podwyzka...
cytat
"W nowej ofercie internetu na kartę podwyżka za transmisję danych jest kolosalna. W nowej ofercie cena wynosi 0,12 PLN / 100 kB, w poprzedniej ofercie było 0,01 PLN / 500 kB. W kraju są bonusowe MB, ale już w roamingu w UE różnica jest znacząca. Cena w roamingu w UE to cena podstawowa za 1 MB + maksymalnie 5 eurocentów. I jak poprzedni było znośne 27 gr za 1 MB tak wg nowego cennika jest 1 zł za 1 MB. Taniej niż stawka krajowa + 5 eurocentów, ale prawie 400% drożej"
Jeszcze można odpalić w Taryfie Surf jak ktoś ma jeszcze taki starterbolek2004 pisze:Promocja już nie obowiązuje, ale jeśli ktoś ją aktywował gdy można było to ma ją cały czas więc 1gb wpada co miesiąc i sumuje się z tym co się ma.