Użytkownik
xander21
surface123 pisze:Jak Ty to liczyszxander21 pisze: A nocny transfer z 10zł do 5zł staniał. Wychodzi 1zł taniej. No limit na miesiąc plus nocny transfer.?
Przeciez jak kupisz no limit na miesiąc to po co jeszcze nocny transfer ?
Przedłuży o 7 dni od momentu doładowania, chyba, że ważność jest dłuższa, niż wynikająca z doładowania, wtedy nic się nie zmieni. Ważność premii MB/GB sprawdzisz kodem *101# przekładając kartę do telefonu/modemu albo w aplikacji sterującej modemem/routerem.Maks SIM pisze:Czy doładowanie za 10 zł przedłuży nam konto danych 100GB, za rejestracje w ofercie Play Internet na Karte 9zł (starszej) ??
Jeśli chodzi o nową ofertę - niczym, to oddzielne drogi migracyjne dla starych starterów.saximel pisze:Czym się różni oferta 9 zł od 19 zł? Wiem że są startery w takiej cenie ale jaka jest różnica jak się na nie migruje z PINK?
Tak i dzieje się to AUTOMATYCZNIE gdy konto złotówek jest ważne na połączenia wychodzące.biala1991 pisze: Czy 100GB z rejestracji można przedłużyć na starterze z napisem 9GB na start+6GB gratis za 19zł albo na starterze 3GB na start+3GB gratis za 9zł?
Właśnie o to chodzi żebym nie musiała doładowywaćKarlos20 pisze:Tak i dzieje się to AUTOMATYCZNIE gdy konto złotówek jest ważne na połączenia wychodzące.biala1991 pisze: Czy 100GB z rejestracji można przedłużyć na starterze z napisem 9GB na start+6GB gratis za 19zł albo na starterze 3GB na start+3GB gratis za 9zł?
POWTARZAM: pierwszy bonus pojawi się w 30 dniu po aktywacji startera w ww. taryfach.
Zawsze można doładować konto, aby przedłużyć premię MB/GB i korzystać z usług, np. ładując konto za 50 zł, premia jest ważna 60 dni od zasilenia, więc mamy 100% pewność, że premia nam nie przepadnie, a za 45 zł odpalamy miesiąc bez limitu i śmigamy po sieci bez obawy o limity i upływ GB zgromadzonych na koncie
reboot pisze:biala1991 - zadzwoń do kilku salonów, w którymś powinni mieć takie karty.
Tak, zadziała, zresztą ja wielokrotnie dopytwałem się o tę ofertę - Gregrin i inni wielokrotnie tłumaczyli zasadę działania:
* zakup, rejestracja, aktywacja, oczekiwanie na uruchomienie 250 MB (żeby w Play24 było zielone kółko obok 250 MB), odczekanie dla bezpieczeństwa np. 2 dni, włączenie bonusu 100GB+RWK, koniec
U mnie dzisiaj Pink 9 odpalony i niestety jeszcze nie ma zielonego. Mam nadzieje że do jutra zapali się i na drugi dzień będzie można odpalić pakiet.Maks SIM pisze:Najważniejsze, żeby po uruchomieniu startera i zalogowaniu w Play24 było to zielone kółko:
P.S. Po kliknięciu na obrazek i otworzeniu w nowej karcie będzie powiększenie
Było to wytłumaczone - zielony znacznik pojawi się w 30 dniu od odpalenia taryfy. Wszystko klarownie pisze w Play24.njuken pisze:U mnie dzisiaj Pink 9 odpalony i niestety jeszcze nie ma zielonego. Mam nadzieje że do jutra zapali się i na drugi dzień będzie można odpalić pakiet.
Tylko chciałabym wiedzieć przed zakupem, że to kółko się pojawiMaks SIM pisze:Najważniejsze, żeby po uruchomieniu startera i zalogowaniu w Play24 było to zielone kółko:
P.S. Po kliknięciu na obrazek i otworzeniu w nowej karcie będzie powiększenie
Karlos20, trochę to inaczej działa. Usługa włącza się - na zielono w Play24 - w ciągu 24h od aktywacji startera lub zmiany taryfy na PInK9 (z PInK1). Jeśli tak się nie stało - reklamacja.Karlos20 pisze:Było to wytłumaczone - zielony znacznik pojawi się w 30 dniu od odpalenia taryfy. Wszystko klarownie pisze w Play24.
Ktoś tam kiedyś chyba pisał że zapalone miał już po kilku godzinach. Ja swój pierwszy starter odpaliłem z kilka miesięcy temu. Było to właśnie 25 i nie zwracałem na to uwagi. Już drugi raz przedłużył mi się ten pakiet, ostatnio właśnie 25 lipca. Ten sam darmowy starter co teraz zmieniony na Pink 9Karlos20 pisze:Było to wytłumaczone - zielony znacznik pojawi się w 30 dniu od odpalenia taryfy. Wszystko klarownie pisze w Play24.njuken pisze:U mnie dzisiaj Pink 9 odpalony i niestety jeszcze nie ma zielonego. Mam nadzieje że do jutra zapali się i na drugi dzień będzie można odpalić pakiet.
Dokładnie o to mi chodziłojarekt pisze: Karlos20, trochę to inaczej działa. Usługa włącza się - na zielono w Play24 - w ciągu 24h od aktywacji startera lub zmiany taryfy na PInK9 (z PInK1). Jeśli tak się nie stało - reklamacja.
Następnie, włączona usługa działa tak: po 30 dniach od jej włączenia konto MB powiększy się o 250MB (500MB dla startera 19zł) i przedłuży ważność tego konta o 30 dni i tak co 30 dni przez 12 miesięcy.
Znając powyższe działanie usługi należy w odpowiednim momencie włączyć Bonus 100GB i RWK.