tomi81 pisze:Od zakończenia modernizacji sieci w ramach N! nowe stacje (przynajmniej w woj. podlaskim) odpala wyłącznie Orange - do chwili obecnej mamy wybudowanych i uruchomionych 17 nowych stacji (w terenie) vs 0 w T-Mobile (wybudowania nowej stacji w Knurowcu w zamian za zlikwidowaną nie liczę).
Ciekawe dane. Aż się zastanowiłem jak to wygląda na "moich" obszarach.
Od modernizacji faktycznie sieć TMobile nie postawiła żadnej nowej stacji. Orange - Konstancin-Jeziorna 1szt nowa, Warszawa Ursynów 1-2szt., Mazowieckie poza aglomeracjami - przynajmniej 1szt. nowa i mi znana - Mroczków Gościnny.
Hmm. W Podlaskim ładnie to podliczyłeś 17:0, nokaut... A Orange miało braki w porównaniu do innych sieci? To jest "nadrabianie" czy po wyprzedzenie o "dwie długości"?
Planowane, nowe staje T-Mobile (także w Białymstoku) żadne nie powstały. Widać, że szumne zapowiedzi P. Sawickiego o 1000 nowych stacji można między bajki włożyć.
W P. Sawickiego nie wierzyłem od momentu kiedy dowiedziałem się, że będzie Prezesem.
Sorry ale jeżeli ktoś na twitterze ma w swoim opisie m.in. "Absolwent Uniwersytetu Sztokholmskiego i Harvard Business School." to mi coś już mówi. Dobrze, że nie wpisał "szkółka niedzielna u Księdza Tomasza". Karierowicz. W GTS był i opchnęli ich TMo, potem "epizod" nieporozumienie w Netii. Ciężka praca, doświadczenie i wyniki bronią menadżera a nie ilość uczelni, którą skończył.
Niedawno jego zapowiedzi, że za 3 lata TMobile PL będzie potęgą z największą liczbą klientów, klientów w biznesie i w przychodach. On nie chodzi twardo po ziemi. Ważne, że na twittera wrzucił zdjęcie z Wrocławia a w opisie "Pokemons" itp. To już nawet śmieszne nie jest. Kto go wpuścił do tej piaskownicy to ja nie wiem. No chyba, że chodzi tylko o marionetkę bo i tak Bonn rządzi. Mogliby wtedy równie dobrze Jozina z Bazin zrobić Prezesem. Nie umniejszając nic Jozinowi