• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #878003  autor: odkrywca1
 19 lip 2016, 22:50
piowoc pisze:Czy tylko Play daje zasieg wszystkich sieci?
Czy oferta MINI MAX o ktorej pisze Garfield jest dostepna takze w salonach, czy tez aby dostac bonus musze kupic karte online i pozniej isc do salonu?
Sorry za glupie pytania, ale nie mam pojecia jak to dziala w Polsce :)
1 .tak play ma zasięg wszystkich sieci ( jeżeli chcesz zasięg oranga to zgłoś w salonie i włączą)
2. mini max można zmienić z dowolnej kodem ussd *163*9#
3. nie musisz kupować online możesz kupić w salonie i tam jak nie mają z taryfą minimax to wbijasz kod i już
4. http://www.play.pl/oferta/play-karta/pl ... -na-karte/
można zamówić darmowy starter ale trzeba mieć adres w PL
 #878121  autor: aster
 20 lip 2016, 19:42
piowoc pisze:...oraz jak najwieksza iloscia danych.
Ja bym zaczął od ustalenia ile tych danych potrzebujesz na te 2 tygodnie? 3GB? 6GB? Więcej?
 #878125  autor: piowoc
 20 lip 2016, 19:48
Dobre pytanie, ale nie jestem w stanie odpowiedziec, bo nie tylko to ode mnie bedzie zalezec :) Jak pisalem beda 2 inne osoby, ktore beda korzystaly z tethering przez moja komorke.
 #878144  autor: aster
 20 lip 2016, 21:02
Czyli przydałaby się taryfa z tanimi dodatkowymi pakietami danych. Tak więc jak zużyjecie np. 6GB to tanio będziecie mogli dokupić dodatkowy transfer. Może ktoś zarzuci jakieś ciekawe propozycje?
 #878154  autor: piowoc
 20 lip 2016, 21:32
garfield- pisze:Najprościej
1. Kup dowolony starter do rozmów Play. lub zamów sobie wcześniej kartę przez alledrogo
1a. ustaw tarfyfę MINI MAX jesli kupiłeś z inną taryfę,
2. Idź do salonu i zgarnij bonus za rejestrację (100pln i 10 GB) - po to trzeba iść do salonu
Masz no-limit, aż na 2 miechy, 10 GB i zasięg wszystkich sieci.
Brakuje GB ? kupujesz kody na allegro lub butelki coli, fanty, sprite. Działa tethering .

Rejestracja: pokazujesz dowód, lub paszport. spisują i tyle. W play robią to migiem, byłem w kilku punktach. W Orange troszkę dłużej to trwa, ale to kwestia 5-20 minut na ten proces.

Czy tylko Play ma zasieg wszystkich sieci w Polsce?
 #878174  autor: mateuszj14
 20 lip 2016, 23:02
Ja bym poprosił kogoś z rodziny w Polsce(jeśli taką posiadasz) o zakup startera Orange za 5zł i żeby ten ktoś go aktywował i problem z głowy ;) A później zrobisz tak jak koledzy doradzali z orange free.