Divhash, nie wiem do jakich danych mają dostęp konsule z BOK. Aktywowała mi bonusy podczas rozmowy, czyli musiała zerknąć w moja kartotekę. Ja się tym nie martwię, że im się nie chcę tego sprawdzać, jutro wyjeżdżam na urlop i jak znalazł transfer. 

Nie dawaj dowodu do skanowania, dane na nim to potrzebne są do zaciągnięcia kredytu a tu rejestrujesz tylko kartę sim( numer telefonu). Rejestrowałem 14lipca, po wydrukowaniu formularza z zarejestrujnumer.pl i wypełnieniu (nr tel, nr karty sim, imię, nazwisko,PESEL) i odznaczeniu zgody 2 x nie , data,podpis .W salonie Orange po odczekaniu 45minut w kolejce do konsulki daję formularz, pokazuję smsa że numer nie rejestrowany i okazuję dowód. Konsulka zerka na smsa , sprawdza dane z dowodu z formularzem ,oddaje dowód i wpisuje do kompa(systemu) dane z formularza, data,podpis,pieczątka i czy chcę xero,potwierdzam. W trakcie kserowania formularza dostaję smsa że numer został zarejestrowany i aby dostać bonus to itd. To wszystko kilka minut. Przy rejestracji NJU Mobile tak samo do momentu aż dostaję xero formularza z informacją ,że rejestracja nastąpi w ciągu 7 dni, minął tydzień i po sprawdzeniu smsem nadal mam że numer nie jest rejestrowany..Wiesiu79 pisze:Witam
Mam pytanie jak wygląda taka rejestracja numeru? Tzn czy np skanują dowód osobisty albo wymagają jakiegoś ksero? Czy wystarczy tylko podać nr telefonu , imię i nazwisko i PESEL i ew. okazać dowód tożsamości? Pytam bo nie chcę przypadkiem ujawnić za dużo danych
Usługa "zbieraj minuty" w starych taryfach PlayPawelek0787 pisze:Czy macie jakieś pomysły na wykorzystanie 1000 minut?
.... Przy rejestracji NJU Mobile tak samo do momentu aż dostaję xero formularza z informacją ,że rejestracja nastąpi w ciągu 7 dni, minął tydzień i po sprawdzeniu smsem nadal mam że numer nie jest rejestrowany..Konoko pisze:
U mnie usługa ZB na dwóch SIMach w PlayFresh działa jak należy od wielu lat. Na portalu aukcyjnym jeszcze niedawno widziałem sporo ofert odsprzedaży aktywnych (i niby nieużywanych) kart SIM z włączoną usługą (stare) "Zbieraj minuty".Pawelek0787 pisze:Musiołek, niestety usługa już nie działa, mam jeszcze starter w 36i6, gdzie jest podobna usługa "Mówisz Masz", ale tam można zgromadzić max 120 min, które już mamCzy macie jeszcze jakieś pomysły?