30 zł abo za samą sim no limit plus 7 gb to dobra oferta, co może się w 18 miesięcy zmienić? 25 zł za wszystko, no limit net?
Nie zawsze występuje roaming w pakietach danych dostępnych w danym abo.
2 lata temu nie było jeszcze abo z 5GB za 29,90, dostałem wówczas RePlay'a za 19,50 z netem 250 więc musiałem ratować się dodatkowym pakietem 2GB.... i niestety w tej ofercie ten pakiet był bez roamingu krajowego. psikus!
A z aktualnych ofert - to ta za 30 pln z 7GB netu to RePlay SOLO M, konstrukcja jest taka że net składa się z 2'ch pakietów: 5+2 - więc znowu pytanie czy oby'2 żyją w roamingu czy to tzw. Strefa Taniego Interentu? 5'tka jest oryginalnie z abo więc zapewne ma roaming, a 2'ka to pakiet extra. Mam nadzieję że i on jest roamingowy....
I standardowo, jak dla mnie wielki i niedoceniany + pleja - SOLO po okresie oznaczonym u3muje wszystkie zniżki przechodząc w umowę nieoznaczoną! To uwaga a propos moich traumatycznych doświadczeń u innych opów gdzie po okresie oznaczonym abo wpadało się do wora ,,dramatyczna drożyzna" !
...a no i jeszcze w kontekście powyższego pyta'nko - jak więc działa roaming krajowy w pleju w transmisji danych?
Tylko TM?
A LTE jest?
Qrna bez przesady - Solo M po rabatach jest stanowczo do brania moim subiekt'ywnym zdaniem - po brutalnym pociśnięciu opów na aukcji częstotliwości (najwyższa cena w EU per pasmo) zdecydowanie nie oczekiwał bym wiele w zakresie zjechania z abo (a 30 pln to dużo?) - może ew. z czasem dorzucą jeszcze > netu (a 7gb to mało) ?!