Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
W aukcji pisze "Jest to zwykła zdrapka" czyli obowiązuje skarbonka.arr-strz pisze:Czyli jak zakupię to doładowanie skarbonka nie obowiązuje
Jeśli nie wykorzystasz bonusowych GB (i nie zależy ci na numerze) to później taka kartę można sprzedaćarr-strz pisze:Dłużej niż rok nie będę pewnie siedział w orange.
Skoro arr-strz chce doładować w sumie za 300zl to w jego przypadku konto będzie ważne 450dni ?? Jak będzie ważny bonus netu ?? W takiej sytuacji (konto ważne 450dni) orange nie skróci ważności do 365 po wysłaniu sms'a start ??Karlos20 pisze:ładujcie też zwykłymi kodami zasilającymi, wysyłając SMS z kodem pod 80400, wówczas dokonacie kumulacji ważności konta.
WellDone pisze:W przypadku tego linka na 90% dostaniesz bonus z skarbonki
Nie doczytałem, ze to zdrapkaGregrin pisze:Skoro arr-strz chce doładować w sumie za 300zl to w jego przypadku konto będzie ważne 450dni ?? Jak będzie ważny bonus netu ?? W takiej sytuacji (konto ważne 450dni) orange nie skróci ważności do 365 po wysłaniu sms'a start ??Karlos20 pisze:ładujcie też zwykłymi kodami zasilającymi, wysyłając SMS z kodem pod 80400, wówczas dokonacie kumulacji ważności konta.
WellDone pisze:tego linka na 90% dostaniesz
Skąd te 10% niepewności skoro pisze ze to zwykła zdrapka ?? Pytam bo nie wiem czy coś mi umknęło ?
Nie skróci, wówczas SMS START nie ma sensu, bo bonus i wychodzące będą miały tą samą ważność, kiedyś to u mnie działało na przykładzie nawet najniższego doładowania za 5 zł, czyli SMS START, potem doładowanie SMSem dające kumulację wychodzących.Gregrin pisze:Skoro arr-strz chce doładować w sumie za 300zl to w jego przypadku konto będzie ważne 450dni ?? Jak będzie ważny bonus netu ?? W takiej sytuacji (konto ważne 450dni) orange nie skróci ważności do 365 po wysłaniu sms'a start ??
Jak je wysyła miesiąc po wpłacie (teraz dopiero dzięki PawlusG zauważyłem) to bardzo prawdopodobne ze to są jakieś chwilówki. Kiedyś widziałem podobnie tania aukcje od firmy i po sprawdzeniu co to za forma okazało się ze właśnie udzielają szybkich kredytówWellDone pisze: patrząc po sprzedawcy to zarabia na vacie..
Patrząc na ilość komentarzy, konto na payU to raczej nie ma się czego obawiać. Tak działa ten sprzedawca, kody wysyła terminowo ale trzeba czekać miesiącPawlusG pisze:(o ile się dostanie)
Nie, tzn. ostatnio nie dostałem, a kiedyś przy przejściu do Orange miałem chyba 1zł.garfield- pisze:a po przeniesieniu do OFnK dostaje się jakąś kwotę na start ?