Warto też dodać, że na firmę i 49,99 netto. Większość tu osób jest jako prywatna i będzie szukała wśród nich tej oferty.adeek pisze: Przed weekendem, dodam ze umowa na 24m-s
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dlatego JUMP to nie jest bezpieczna taryfa. W Androidzie można zablokować transmisję danych przez sieć komórkową dla określonych typów aktywności, ale i tak nie ma gwarancji, że taki Spotify nie znajdzie sobie luki i będzie darł z 2G/3G/4G. Całkowite wyłączenie transmisji za wyjątkiem WiFi też mija się z celem, jeśli chcemy korzystać z komunikatorów.Solos pisze:Wiecie moze czy T-Mobile planuje wprowadzenie braku obciazania paczki danych przez streaming muzyki ze Spotify? Na razie maja tylko Tidala, a przy sluchaniu nawet 1h muzyki dziennie ze streamingiem z jakoscia 320kbps nawet limit 15GB bedzie za malo.
Jeśli nie wynegocjuję co najmniej 2 GB, to spadam. W taryfach przedpłaconych będę płacił jeszcze mniej, a dostanę więcej. Niestety na maila nie odpisują.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2016, 16:56 przez Reader, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam
Dziś mój wujek kontaktował się z SUK T-Mobile w celu przedłużenia umowy. Propozycja jaka została przedstawiona to:
59.99
-minuty komórki bez limitu
-minuty fix bez limitu
-sms/mms bez limitu
-7GB internetu
-NaviExpert za free
- Huawei P8 Lite albo P9 Lite (tego raczej nie był wujek pewny) za 1zł
aktualna oferta to
79.99zł
-minuty fix bez limitu
-2Gb internetu
-SGS3 Mini
czy ta oferta jest już ostateczna czy idzie coś jeszcze utargować?
Dziś mój wujek kontaktował się z SUK T-Mobile w celu przedłużenia umowy. Propozycja jaka została przedstawiona to:
59.99
-minuty fix bez limitu
-sms/mms bez limitu
-7GB internetu
-NaviExpert za free
- Huawei P8 Lite albo P9 Lite (tego raczej nie był wujek pewny) za 1zł
aktualna oferta to
79.99zł
-minuty fix bez limitu
-2Gb internetu
-SGS3 Mini
czy ta oferta jest już ostateczna czy idzie coś jeszcze utargować?
MY400x,MT50,A52,T290i,C260,L760,K510i,J105I,Avila,K770I
,3110c,I5800,6300,E65,PAP3500,S'POP,Ace2,L530DS,Y560 L01, Idol 4, R4A
,3110c,I5800,6300,E65,PAP3500,S'POP,Ace2,L530DS,Y560 L01, Idol 4, R4A
W aplikacji mi wyświetla że mam taryfę Relax, tak zawsze jest?Mesmerised pisze:Kod promocji: HR_T_WB_R w taryfie Rodzina 110 to poprawny kod na comfort ze zniżką? Normalnie będe co miesiąc płacił 60zł bez żadnych kwiatków?
Wolę się upewnić póki mogę cokolwiek zrobić

Witajcie,
Czy ktoś może dopytywał w SUK o cenę Xperia XA przy przedłużaniu umowy w Comforcie?
Czy ktoś może dopytywał w SUK o cenę Xperia XA przy przedłużaniu umowy w Comforcie?
Witam .Propozycja z SUK Pro Firma M za 55 netto Huawei p8 za 4 grosze , internet 8gb. kurier i aktywacja za 0.
Miałeś jakieś inne modele telefonów w dobrej cenie ?hawana pisze:Witam .Propozycja z SUK Pro Firma M za 55 netto Huawei p8 za 4 grosze , internet 8gb. kurier i aktywacja za 0.
tomulus pisze:Miałeś jakieś inne modele telefonów w dobrej cenie ?hawana pisze:Witam .Propozycja z SUK Pro Firma M za 55 netto Huawei p8 za 4 grosze , internet 8gb. kurier i aktywacja za 0.
Byłem zainteresowany tylko tym modelem ponieważ można go sprzedać za 1100 zł ,telefon raczej niedrogi więc nie powinno być problemu.Generalnie to rozmowa była ciężka , na początku chcieli ok 160 zł czyli 2x więcej niż na stronie oferując tylko 4gb internetu.Gdyby nie forum to byłoby kiepsko.
Dziś dzwoniłem do SUK, zaoferowali mi coś takiego:
abo 79,90
10 GB neta
1 GB w uni
no limit Polska
no limit unia
Huawei P9 lite za 20 zł
z racji tego ze umowa kończy mi się za 9 miesięcy zaoferowali migracje i to są właśnie warunki migracyjne
Dopłata za raty z poprzedniej umowy 45 zl co miesiąc do stycznia.
abo 79,90
10 GB neta
1 GB w uni
no limit Polska
no limit unia
Huawei P9 lite za 20 zł
z racji tego ze umowa kończy mi się za 9 miesięcy zaoferowali migracje i to są właśnie warunki migracyjne
Dopłata za raty z poprzedniej umowy 45 zl co miesiąc do stycznia.
Odpowiedź z SUK:
Na przedłużenie umowy proponuję taryfę Start:
- abonament 29,99zł 24 mc
- nielimitowane rozmowy do krajowych sieci komórkowych,
- pakiet 100 000 SMS/MMS na numery krajowe,
- 2GB Internetu w technologii LTE,
- umowa na 24 miesiące
Porównajmy z Start+ z IBOA. Cena ta sama. Internet LTE 2GB ten sam. Umowa też na 24 miesiące. Rozmowy bez zmian. Dorzuca mi pakiet SMS (oby bez dodatkowych opłat). W porównaniu do zwykłej taryfy JUMP Start brzmi atrakcyjnie, choć i tak więcej bym wyciągnął z pre-paid np. w NJU. Co myślicie o zaproponowanych warunkach?
W IBOA nowej oferty SUK nie ma, więc muszę się upomnieć?
Na przedłużenie umowy proponuję taryfę Start:
- abonament 29,99zł 24 mc
- nielimitowane rozmowy do krajowych sieci komórkowych,
- pakiet 100 000 SMS/MMS na numery krajowe,
- 2GB Internetu w technologii LTE,
- umowa na 24 miesiące
Porównajmy z Start+ z IBOA. Cena ta sama. Internet LTE 2GB ten sam. Umowa też na 24 miesiące. Rozmowy bez zmian. Dorzuca mi pakiet SMS (oby bez dodatkowych opłat). W porównaniu do zwykłej taryfy JUMP Start brzmi atrakcyjnie, choć i tak więcej bym wyciągnął z pre-paid np. w NJU. Co myślicie o zaproponowanych warunkach?
W IBOA nowej oferty SUK nie ma, więc muszę się upomnieć?
W życiu bym nie wzięła umowy bez telefonu na 24 miesiące. Np. w Play za 25 zł.na kartę jest wszystko no limit i 6 gifa netu. Lepiej przejść na kartę
Telefon wolę kupić na wolnym rynku tak jak kupiony kilka dni temu S6, więc umowa na 24 miesiące mi nie przeszkadza. Abonament zawsze wyjdzie drożej niż prepaid. Stąd pytanie, czy zgodzić się na warunki SUK (dodali tylko pakiet SMS do JUMP Start) i czy komuś udało się wynegocjować więcej na najniższym abonamencie.
Mam pytanie jaką ofertę moge wynegocjować jesli chodzi o internet mobilny w T mobile jak złoże wypowiedzenie? Czy dostanę coś lepszego niż na stronie interesuje mnie oferta bez urządzenia.
Koledzy, zanim zadzwonię zapytam tutaj 
umowa kończy się 26.10 a więc za 4 miesiące (w tej chwili płacę 80 zł)
Co mogę ugrać? Dodam, że mam jeszcze jeden nr z umową do 2017 (150 zł/m-c)
Zależy mi na iphone 6S 16GG oraz necie ok 15GB oraz abo nie wyższym niż 80 zł

umowa kończy się 26.10 a więc za 4 miesiące (w tej chwili płacę 80 zł)
Co mogę ugrać? Dodam, że mam jeszcze jeden nr z umową do 2017 (150 zł/m-c)
Zależy mi na iphone 6S 16GG oraz necie ok 15GB oraz abo nie wyższym niż 80 zł
.......---> Nokia N95 8GB -> SPV M650 -> Samsung Omnia 2 -> HTC HD2 -> iPhone 4S 16 GB -> iPhone 5 16GB -> iPhone 5S 16GB -> iPhone 6 Plus 64 GB -> iPhone 7 Plus 128 GB -> iPhone 8 Plus 64 GB
po konsultacjach t mobile z suk otrzymałem to już mój 3 abonament to będzie
abonament 79.99 ( w tym ubezpieczenie telefonu 15 zł )
wszystko tak jak w ofercie
p9 lite 99gr
p9 699 zł
p8 279 zł
a5 2016 649 zł
z innej paki interesuje mnie 12 miesięcy z telefonem to można tylko przez internet ? czy tez i u suk oraz czy 12 m to 12 m czy może jakieś kruczki prawne które przedłużają umowę
abonament 79.99 ( w tym ubezpieczenie telefonu 15 zł )
wszystko tak jak w ofercie
p9 lite 99gr
p9 699 zł
p8 279 zł
a5 2016 649 zł
z innej paki interesuje mnie 12 miesięcy z telefonem to można tylko przez internet ? czy tez i u suk oraz czy 12 m to 12 m czy może jakieś kruczki prawne które przedłużają umowę
Otrzymałem takie warunki:
- abonament 40 zł
- 7 GB LTE
- bezpłatne minuty do polskich sieci komórkowych
- bezpłatne minuty do polskich sieci stacjonarnych
- bezpłatne SMS do polskich sieci komórkowych
- umowa na 2 lata
- darmowa wymiana SIM na NANOSIM
- abonament 40 zł
- 7 GB LTE
- bezpłatne minuty do polskich sieci komórkowych
- bezpłatne minuty do polskich sieci stacjonarnych
- bezpłatne SMS do polskich sieci komórkowych
- umowa na 2 lata
- darmowa wymiana SIM na NANOSIM
Witam!
Mojej dziewczynie kończy się umowa i chciałaby przedłużyć ją w ofercie bez telefonu jednak jedyne co zaoferowano to 50 złotych nolimit plus 5gv Internetu przy umowie na 2 lata. Ja kilka miesiecy temu przedłużalem umowę w play i dostałem taką sama oferte do tego na czas nieokreślony za niecale 30 zlotych. Czy jest szansa na cos podobnego u różowych? Jak się za to zabrać? W play musiałem bawić się w wypowiadanie umowy itd.
Dzięki z góry za pomoc!:)
Mojej dziewczynie kończy się umowa i chciałaby przedłużyć ją w ofercie bez telefonu jednak jedyne co zaoferowano to 50 złotych nolimit plus 5gv Internetu przy umowie na 2 lata. Ja kilka miesiecy temu przedłużalem umowę w play i dostałem taką sama oferte do tego na czas nieokreślony za niecale 30 zlotych. Czy jest szansa na cos podobnego u różowych? Jak się za to zabrać? W play musiałem bawić się w wypowiadanie umowy itd.
Dzięki z góry za pomoc!:)
Tak jak pisalem wczesniej, mi SUK proponuje wszystko no limit + 10GB za 49,99zl przy umowie na 18 miesiecy bez telefonu na osobe prywatna.
To jest z międzynarodową strefą T-Mobile czy bez?Solos pisze:Tak jak pisalem wczesniej, mi SUK proponuje wszystko no limit + 10GB za 49,99zl przy umowie na 18 miesiecy bez telefonu na osobe prywatna.
Z międzynarodową strefą T-Mobile.
Druga opcja to wszystko no limit + 15GB za 69,99zl tez na 18 miesiecy bes telefonu. Wiekszych paczek danych nie ma, nad czym boleje, bo to jest 500MB dziennie, co przy sluchaniu Spotify w najwyzszej mozliwej jakosci moze okazac sie malo :/
No i umowa bez telefonu na 18 miesiecy mnie troche odstrasza. Jesli nie biore telefonu, to uwazam, ze powinna byc mozliwosc podpisac umowe na 12 miesiecy.
Druga opcja to wszystko no limit + 15GB za 69,99zl tez na 18 miesiecy bes telefonu. Wiekszych paczek danych nie ma, nad czym boleje, bo to jest 500MB dziennie, co przy sluchaniu Spotify w najwyzszej mozliwej jakosci moze okazac sie malo :/
No i umowa bez telefonu na 18 miesiecy mnie troche odstrasza. Jesli nie biore telefonu, to uwazam, ze powinna byc mozliwosc podpisac umowe na 12 miesiecy.