Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Niestety nie http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=84811jakubd pisze:a nie da się po prostu przywrócić mi dostęp do edycji?
Niestety trzeba stosować półśrodki i moim zdaniem łatwe i szybkie rozwiązanie to napisać tu konkretnego, aktualnego posta a w pierwszym poście dać tylko link do niego. Przez ok 2 miesiące będziesz miał możliwość jego edycji a użytkownicy szybki do niego dostęp (z pierwszej strony). Gdy stracisz możliwość edycji wkleisz go tylko do ostatniego posta i poprosisz moda o uaktualnienie linku z pierwszego postu...jakubd pisze:Mogę tutaj wklejać regularnie, ale tego może być nawet kilka dziennie.
Tez jakieś wyjście ale średnio co 2 miesiące będzie trzeba tworzyć nowy watek o tym samymjakubd pisze:Jak to wielki problem, to mogę założyć nowy wątek, a ten zamkniemy.
Imie, Nazwisko i maila zostawiłeś takie same ??xander21 pisze:Dostałem drugi starter virginpodałem w danych swój adres bez polskich znaków.
email inny tylko. Reszta bez polskich znaków.Gregrin pisze:Imie, Nazwisko i maila zostawiłeś takie same ??xander21 pisze:Dostałem drugi starter virginpodałem w danych swój adres bez polskich znaków.
Zawsze dostając nowy numer istnieje ryzyko. Ja kiedy dostanę numer to go miesiąc czy dwa sprawdzam, potem rejestruje itp, jeśli nikt mnie nie nęka.bartek07 pisze:Zamówiłem sobie starter ze strony Play darmowy i mam pytanie czy były te startery wcześniej używane? Nie chciałbym żeby ktoś do mnie dzwonił nieznany a chciałbym go pare lat używać.
Numer z prefiksem 720.