• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#87174  autor: Osk92
 21 lip 2006, 23:40
Ja też stanę o stronie D750i. E1 to telefon dość stary i warto dorzucić te 100zł i kupić SE. Wyświetlacz dobrej jakości, świetny aparat i doskonała jakość dźwięku- nie mam bezpośredniego porównania z Moto ale to tylko telefon- najważniejszy żeby był basik ;-)
Pozdro :smt006

#87175  autor: przemek910
 21 lip 2006, 23:42
Tylko tu uprzedzam Mega basik slychac tylko w sluchawkach - na glosniki slychac normalnie leciutkie basy nawet funkcja mega bass nie pomaga.. troche ciulowo ale to wlasciwie jedyna wada d750i. bo bateria jest dobra trzyma okolo 3-4 dni gdy srednio uzytkuje, a gdy intensywnie to jakies 2 dni

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87317  autor: uśmiechnięty
 22 lip 2006, 15:07
O lol, Kindzior napisał:

"kindzior - miło mi", bo w poprzednim poście się pomyliłem i napisałem kindior zamiast kindzior (z pośpiechu) i ten mnie będzie jeszcze uczył.
Ale tak to jest, jak forum jest oblegane przez zeszczeniaczałe bachory i gówniarzy! :evil:

Przepraszam, że musiałem użyć tego wyrażenia, ale inaczej się nie da. :-D

#87320  autor: przemek910
 22 lip 2006, 15:13
to miało podtext humorystyczny - az dziwie sie ze sa gówniarze w wieku 24 lat :roll:

#87323  autor: uśmiechnięty
 22 lip 2006, 15:21
Spoko ziom, wybaczam. :P

Tylko to tak jakoś zabrzmiało z mowy gówniarzy... :P

24? A ja 25 :P

#87325  autor: przemek910
 22 lip 2006, 15:22
No zrobiłsię mały OT, mogło tak zabrzmieć :P Ale jeszcze nikt mi tego za złe nie wziął... :roll:

Zresztą często witam się w pracy w sposób "imie naziwsko - milo mi"

#87355  autor: Dragon
 22 lip 2006, 18:01
panowie, warna chcecie ? :evil: koniec tego oftopa, zadajecie pytania/odpowiadacie na temat albo zamykam

#88029  autor: taktakowiec
 24 lip 2006, 17:14
No to panowie i panie stało się:zakupiłem motorolke E1 Rokr bo D750i nie było w salonie i długo nie będzie a ja juz potrzebowałem telefonu.Po przesiadce z SE k300i telefonik jest super,nie długo w dziale z testami pojawi sie moja recenzja tego cudeńka.

#88030  autor: przemek910
 24 lip 2006, 17:16
Gratulacje :)

#88204  autor: uśmiechnięty
 24 lip 2006, 23:28
Cieszę się taktakowiec, że /\/\otorola E1 Ci się podoba.
W końcu będziesz mógł się nacieszyć wspaniałą jakośćią [empetrójek] :)

#88319  autor: taktakowiec
 25 lip 2006, 11:57
Oczywiście,uważam że za te pieniądze lepszego telefonu z mp3 nie kupimy,skonfigurowałem go po swojemu,troche na forach popytałem bo instrukcja jest trochę słaba i jest naprawdę ok :)