TomekO pisze:surface123 trollujesz !
A ja nie jestem pewien. Minimax to specyficzna taryfa w której po końcu miesiąca wszystkie jednostki są zerowane. Ostatnio Karlos20 pisał ze pakiet cykliczny mimo wszystko przedłuża internet. Korki z fanty będą się pewnie sumować ale czy przedłużą ?? Pakiety internetu maja w regulaminie ze są ważne do końca miesiąca ale korki z fanty maja być ważne 30dni i może dzięki temu będą "przeskakiwać" na następny miesiąc ale na pewno nie jest to jasne dla osób nie korzystających z tej taryfy
EDIT: Teraz sobie przypomniałem ze bonus 10GB za rejestracje tez miał być ważny 30dni a w minimaxie jest do końca miesiąca, wiec korki raczej nie będą przedłużać ale na pewno będą się sumować. Jedyna opcja przedłużania całej paczki netu, jest wiec tylko pakiet cykliczny, który (wbrew regulaminowi i zasadom tej taryfy) przedłuża pakiet.
bolek2004 pisze: aster napisał(a):
Z tym pilnowaniem wychodzących to nie można wcześniej przejść na Play RWK, doładować za 5zł, a później przeskoczyć na Formułę Unlimited?
Nic to nie da. Skróci ważność konta do 14 dni.
Ale da się inaczej
aster pisze:Zastanawia mnie tylko czy w Unlimited i RBME miałbym dokładnie tyle samo dni ważności pakietu. Zresztą mamy oba telefony na RBME to mogę jeden przenieść wcześniej i sprawdzić czy po doładowaniach/aktywacji oraz po pierwszym miesiącu będą nadal miały identyczne daty...
bolek2004 pisze:Ta różnica 1 dnia nie wiem z czego wynika.
Te 30/31dni brałem z regulaminów (II.5 play i II.2 tabela nr1 -dorzuciłem do nich linki w zestawieniu). Wydaje mi się ze to tylko inna interpretacja (w RBM piszą "ważny do końca 31dnia następującego po dniu aktywacji" o_O. Pewnie im chodzi ze do końca 31dnia liczone od dnia aktywacji ale dla mnie "31 dni następujące po dniu aktywacji" to pełne 31dni liczone od następnego dnia po aktywacji

) i w sumie już to poprawiam a gdyby ktoś to testował i było by inaczej to proszę o info.
EDIT: Zauważyłem ze u innych którzy maja pakiet ważny 31dni jest podobnie. Generalnie chyba wszyscy aktywują pakiet na 30 pełnych dni (czyli liczone od następnego dnia po aktywacji) ale niektórzy piszą to sobie jako 31dni (wliczając ten niepełny) a niektórzy tego nie robią. Zmienie wszystkie ważności pakietów na 30dni (i dodam info na początku posta) a gdyby ktoś jednak znalazł operatora który liczy to w praktyce inaczej to proszę o info.