• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 306 z 624
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 624
 #872177  autor: karolgt1
 17 cze 2016, 18:41
teraz sprawdziłem moją taryfe i mam jakąś jump s dla małych firm i stąd pewnie taka inna cena niz wszyscy. Czy ktoś się orientuje czy można przy przedłużeniu zmienic taryfe na zwykłą, dla osób prywatnych?
 #872180  autor: tomulus
 17 cze 2016, 19:24
karolgt1 pisze:teraz sprawdziłem moją taryfe i mam jakąś jump s dla małych firm i stąd pewnie taka inna cena niz wszyscy. Czy ktoś się orientuje czy można przy przedłużeniu zmienic taryfe na zwykłą, dla osób prywatnych?
Możesz, rozmawiałem z SUK i nie ma problemu.
 #872187  autor: frantic85
 17 cze 2016, 20:21
czy mógłbym ktoś podac linka do aktualnego cennika? interesuje mnie comfort za 59,99 i samsung galaxy s5 neo, za ile mógłbym go ugrać? z góry dzięki
 #872192  autor: ryhu85
 17 cze 2016, 21:11
kiri81 pisze:Witam

Czy ktoś orientuje się czy są jeszcze dostępne telefony Sony Xperia Z5 Compact? Wg strony nie ma ich w ofercie :/ Liczyłem na ten telefon do abonamentu Relax, ktoś orientuje się (o ile w ogóle są) jaka jest jego cena?

Przeglądałem kilka stron wstecz, ale nie znalazłem cennika telefonów wg DUK. Może ktoś ma pod ręką? :)
Wczoraj przedłuzałem abonament i pytałem wlasnie o z5 compact. Powiedzieli mi ze są ale tylko białe i w abo 59zł to była cena zaporowa bo okolo 1500 zł bodajze.

Gdyby ktoś był zainteresowany to pytałem takze o iphona se ale na chwilę obecną nie ma i niewiadomo kiedy będą
 #872206  autor: karolgt1
 17 cze 2016, 23:54
tomulus pisze:
karolgt1 pisze:teraz sprawdziłem moją taryfe i mam jakąś jump s dla małych firm i stąd pewnie taka inna cena niz wszyscy. Czy ktoś się orientuje czy można przy przedłużeniu zmienic taryfe na zwykłą, dla osób prywatnych?
Możesz, rozmawiałem z SUK i nie ma problemu.
I dostanę tą p9 w takiej cenie jak wszyscy? czyli 59,99 i 699 do zapłaty?
PS. zastanawiam się jak z nimi rozpocząć w ogóle rozmowe :P
 #872214  autor: kiri81
 18 cze 2016, 07:27
ryhu85 pisze:
kiri81 pisze:Witam

Czy ktoś orientuje się czy są jeszcze dostępne telefony Sony Xperia Z5 Compact? Wg strony nie ma ich w ofercie :/ Liczyłem na ten telefon do abonamentu Relax, ktoś orientuje się (o ile w ogóle są) jaka jest jego cena?

Przeglądałem kilka stron wstecz, ale nie znalazłem cennika telefonów wg DUK. Może ktoś ma pod ręką? :)
Wczoraj przedłuzałem abonament i pytałem wlasnie o z5 compact. Powiedzieli mi ze są ale tylko białe i w abo 59zł to była cena zaporowa bo okolo 1500 zł bodajze.

Gdyby ktoś był zainteresowany to pytałem takze o iphona se ale na chwilę obecną nie ma i niewiadomo kiedy będą
1500 zł?! Jasny gwint...
Gdy dwa lata temu przedłużałem umowę, do abonamentu za 90 zł musiałem dopłacić ok. 300 zł i odebrałem HTC One M8 (wówczas ten model miał około pół roku). A teraz ceny są katastrofalne, i znów nie ma nic małego :/

Czy ma ktoś może dostęp do pełnego cennika telefonów dla DUK?
 #872263  autor: Tomcis
 18 cze 2016, 11:58
Dzis dzwonil do mnie konsultant.
Abo 79.90
No limit wszystkie sieci oraz unia
7 gb neta
1 gb w unii
P9 Lite za 1 zl
Umowa na 36 miesiecy po 24 zmiana.
 #872335  autor: Reader
 18 cze 2016, 20:47
Oferta standardowa - odpowiedź na e-mail:

1. Za pakiet SMS w wersji Jump Start+ (2GB) trzeba zapłacić.
2. Wymienią za darmo sim->microsim, jednorazowo microsim->nanosim

Potem poświęcę czas na analizę ofert konkurencji, ale na początku chcę przepisać numer z ojca na mnie. Czy ktoś już to robił? Numer jest obecnie w Rodzina 20 na czas nieokreślony. Potem zajmę się negocjacjami lub złożę wypowiedzenie i pójdę tam, gdzie lepiej.'

Aktualizacja: Za przeniesienie numeru na inną osobę chcą 60 zł. Zastanawiam się, czy można ugrać z nimi niższą kwotę. Chcę najniższy abonament bez telefonu. Przeglądam oferty konkurencji. Play nie zaszalał. Oferta za 30 zł jest podobna jak w T-Mobile + bezpłatne SMS-y do Play. Jednak to, że większość znajomych jest w Play, to słaby argument. Idziemy dalej. Plus ma jeszcze mniej korzystną ofertę. Dopiero ta za 50 zł jest opłacalna. Lepiej wypada Orange. Za 30 zł dają 3 GB (po 3 miesiącach 1 GB), do 100 GB LTE, SMS-y do wszystkich sieci.

Najbardziej zależy mi na:
1. Darmowej zamianie sim->nanosim
2. Braku zgód marketingowych bez kary 5 zł
3. Więcej internetu (2 GB wystarczy)

Jak z nimi gadać? Teraz tak łatwo nie będzie.

Aktualizacja 2: Na pewno wspomnę o wymianie sim->microsim. Jeśli SUK nie pracuje w niedzielę, może wstrzymać się z odpowiedzią na e-mail? Pokłóciłbym się z nimi o 2 GB zamiast 1 GB, ale brak punktu odniesienia. Co z tego, że w Play przy takich samych warunkach są bezpłatne SMS-y do Play? SUK musiałby mi zaoferować lepszą ofertę, czyli darmowe SMS-y do wszystkich. Czy się na to odważą przy najniższym abonamencie? W Orange po 3 miesiącach też będzie 1 GB, ale jak im zapłacicie za kolejny 1 GB, wtedy można śmigać LTE. Dziwne to.
 #872630  autor: Mesmerised
 20 cze 2016, 16:02
Kod promocji: HR_T_WB_R w taryfie Rodzina 110 to poprawny kod na comfort ze zniżką? Normalnie będe co miesiąc płacił 60zł bez żadnych kwiatków? :D
Wolę się upewnić póki mogę cokolwiek zrobić ;)
 #872686  autor: Reader
 20 cze 2016, 19:01
Chyba lepiej. Próbuję wynegocjować 2 GB zamiast 1 GB + wymianę karty SIM->microSIM. Dzwonią na telefon, ale na e-mail nie odpisują. Babka przez telefon oferuje 10 zł zniżki do pierwszego abonamentu. Do najniższej taryfy niewiele wynegocjuję, więc raczej trzeba przejść na prepaid. Znajomy ma w NJU i sobie chwali. Nie udało się dokonać cesji, bo chcą zaświadczenie o zatrudnieniu. Dopiero muszę im dostarczyć. Ale czy na pewno to się opłaca? Przejść do innego operatora - 0 zł + ewentualne koszty aktywacji. Cesja - 60 zł.
 #872693  autor: fareboh
 20 cze 2016, 19:27
karolgt1 pisze:nie lepiej przejść do orange na kartę? ja tak zrobiłem i mam wszystko no limit i 14gb miesięcznie. To wszystko za 28zł
Coś więcej na ten temat mógłbyś napisać ?
 #872762  autor: Solos
 21 cze 2016, 07:47
Wiecie moze czy T-Mobile planuje wprowadzenie braku obciazania paczki danych przez streaming muzyki ze Spotify? Na razie maja tylko Tidala, a przy sluchaniu nawet 1h muzyki dziennie ze streamingiem z jakoscia 320kbps nawet limit 15GB bedzie za malo.

Druga sprawa, czy komus udalo sie przedluzyc umowe bez telefonu na osobe prywatna na 12 miesiecy?
 #872781  autor: adeek
 21 cze 2016, 09:56
A ja niestety musialem podpisac szybko umowe na warunkach normalnych, chociaz czytajac o podwyzkach tmobile to nie ma tragedii he.
Oferta jump s no limit za 49 zl + 6zl ubezpieczenie, telefon p9 lite za 4gr . Kurde nie pamietam ile to juz lat minelo od zalatwiania spraw w punkcie a nie przez suk hehe.
 #872788  autor: piter410
 21 cze 2016, 10:38
adeek pisze:A ja niestety musialem podpisac szybko umowe na warunkach normalnych, chociaz czytajac o podwyzkach tmobile to nie ma tragedii he.
Oferta jump s no limit za 49 zl + 6zl ubezpieczenie, telefon p9 lite za 4gr . Kurde nie pamietam ile to juz lat minelo od zalatwiania spraw w punkcie a nie przez suk hehe.
powiedz kiedy podpisywałeś umowe
 #872817  autor: Solos
 21 cze 2016, 13:17
Orientujecie sie moze czy jak zloze zlecenie przeniesienia numeru do innej sieci, to mozna ugrac jeszcze cos wiecej od SUK czy raczej nie? Obecnie - tak jak pisalem wczesniej, SUK proponuje mi umowe na 18 miesiecy bez telefonu i taryfe Multi z 15GB internetu za 69.99zl.

Zalezy mi albo na umowie na 12 miesiecy albo na wiekszej paczce danych. Sluchajac duzo muzyki ze Spotify te 15GB to wcale nie jest duzy pakiet. W Play mam przy przeniesieniu numeru na abonament na 12 miesiecy bez telefonu za 65zl taryfe Solo L gdzie po wykorzystaniu 10GB jest lejek, ale do 1mbps DL, wiec spokojnie starczy do streamingu muzyki i przegladania stron internetowych.
 #872824  autor: adeek
 21 cze 2016, 13:39
piter410 pisze:
adeek pisze:A ja niestety musialem podpisac szybko umowe na warunkach normalnych, chociaz czytajac o podwyzkach tmobile to nie ma tragedii he.
powiedz kiedy podpisywałeś umowe
Przed weekendem, dodam ze umowa na 24m-s
  • Strona 306 z 624
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 624
  • 1
  • 304