niby dlaczego w minimaxie nie da się przedłużać promocyjnych złotówek doładowaniem przez fb?Gregrin pisze:Chyba się nie opłaca bo w minimaxie mimo ze poleci z bonusowych (do stawek granicznych -czyli będzie nolimit) to w nowym miesiącu się wyzerują i tam nie da się przedłużać. Z drugiej strony z kilkuset zl nie zrobisz nolimitu rozmów, sms i mms. Wszystko zależy jak korzystasz.
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Dzwonili...adziu82 pisze:Na żony numerze jest to samo co u Ciebie. Ale jak dzwoni, to liczy kasę niby z tych 100zł, bo z 30zł konta głównego nie ruszyło nic.bazooka pisze:RBM Energy => Pakiet 100zł, 10GB przypisany przedwczoraj ręcznie przez konsultanta ze względu na błąd zarejestrowanych danych.
Dziś w Play24 znika pozycja Pakietu Złotówek i wraz z nim moja Stówa... i pojawiają się w to miejsce jakieś "Minuty do Play" z bilansem 00:00 ...
Napisałem zgłoszenie - dam znać co i jak dalej...chyba, że ktoś już to miał
Może jakiś chwilowy błąd w systemie u nich.
W systemie szczegółowym widać ten Pakiet Złotówek, u nich...
Pod *100# my też to widzimy...
Kwestia przywrócenia w odpowiednie miejsce w Play24 Pakietu Złotówek to temat na około tydzień czasu - zgłoszono do działu IT.
Powód: modernizacja Play24.
Na jednym numerze w Play24 zniknął mi pakiet Minut do wszystkich sieci, ten spod kodu *104#, więc wyraźnie coś mieszają.
Fajnie że w Playu ciągle robią rózne takie akcje, zarówno dla nowych jak i już aktualnych klientów 

Pisałam właśnie na fb że zniknęły minuty. Trzeba zrobić zgłoszenie przez play24
A ja powiem, że robią na Play24 porządek, nieużywane salda przestają być widoczne, a drugie saldo w końcu jest nazwane "Pakiet Promocyjnych Złotówek" zamiast Pakietu Złotówek 
W taryfach, gdzie nie ma promo złotówek pokazuje się "bilans doładowań".
W nowych taryfach na abo nieużywane saldo promo złotówek zastąpione zostało "limitem kredytowym".

W taryfach, gdzie nie ma promo złotówek pokazuje się "bilans doładowań".
W nowych taryfach na abo nieużywane saldo promo złotówek zastąpione zostało "limitem kredytowym".

Czyli przywrócą sami te minuty jak już posprzątają czy pisać do nich?
Radzę poczekać, u mnie np w mobilnym Play24 na jednym z numerów nie są widoczne 85 promo złotówek w RBM Energy.

Ile kart mogę maksymalnie zarejestrować z play?
Pytam bo pasowało by bratu załatwić ten ich internet nawet na ten miesiąc.
Jak za darmo dają to trzeba brać.
Pytam bo pasowało by bratu załatwić ten ich internet nawet na ten miesiąc.
Jak za darmo dają to trzeba brać.
Nie ma limitu.Zacksu22 pisze:Ile kart mogę maksymalnie zarejestrować z play?
Jest tylko limit do 10 numerów na 1 PESEL na skorzystanie z promocji 100zł/10GB/RWK lub 100 GB + RWK w Play Internet na Kartę.

Dostał juz ktoś tą dodatkową kasę za staż?
Czy staż w sieci wyzeruje się po przejściu z oferty abonamentowej na kartę?
Czy są dalej darmowe startery z PInK w niektórych salonach ?? Bo w jednym poprosiłem to powiedzieli ze już ich dawno nie ma a w innym dostałem ale z taryfa głosową i zanim to zauważyłem to było już za późno żeby się wracać.
Powinni w play zrobić jakiś kod do sprawdzania stażu w sieci. Wtedy każdy by wiedział jaki mu bonus przysługuje.
Regulamin mówi o liczeniu stażu w Play od aktywacji karty SIM nie konkretyzując czy numer aktywny w Play był w abo, a potem przeszedł na kartę, czy ciągle był w ofercie prepaid. Chyba tego nie rozróżniają.

Po jakim czasie powinien się załączyć pakiet 250mb co miesiąc w play internet na kartę ?
Minęło mi już 48 godzin od aktywacji startera, a dalej widnieje w play24 jako wyłączony.
Minęło mi już 48 godzin od aktywacji startera, a dalej widnieje w play24 jako wyłączony.
arat99: w 30 dniu od aktywacji startera pojawi się 250 MB ze startera 9 zł 

Karlos20 pisze:Nie ma limitu.hZacksu22 pisze:Ile kart mogę maksymalnie zarejestrować z play?
Jest tylko limit do 10 numerów na 1 PESEL na skorzystanie z promocji 100zł/10GB/RWK lub 100 GB + RWK w Play Internet na Kartę.
Czyli jak kupię starter w Play internet na kartę zarejestruje go to dostanę 100gb zamiast 10?
To super jutro idę znowu do salonu play.
10 na numer pesel. Czy limit jest. Pesel z tego co się orientuje każdy dostaje przy urodzeniu i nie da się go zmienić.
Chodzi o limit dziesięć zarejestrowanych kart SIM którym przysługuje bonus. Kart SIM możesz zarejestrować nieograniczoną liczbę, tylko nie dostaniesz bonusów na karty SIM powyżej pierwszych dziesięciu sztuk.
Kiedyś na play24 w zakładce stan konta była pozycja data aktywacji. Obecnie jej brak. Ale zakładając, że co jakiś czas trzeba zrobić doładowanie można z dużą dokładnością określić staż w zakładce historia doładowań.bolek2004 pisze:Powinni w play zrobić jakiś kod do sprawdzania stażu w sieci. Wtedy każdy by wiedział jaki mu bonus przysługuje.