To już weszło chyba z miesiąc temu jak nie wcześniej. Albo smsy, albo internet, taka nieudolna kontroferta Virgin dla Play Unlimited za 25zł 

minuty i smsy nie przeszły a z pakietu netu zostało w tamtym miesiacu okolo 280MBGregrin pisze:Z zeszłego miesiąca zostało ci 70MB i przez błąd systemu przeszło. Miałeś jeszcze jakieś niewykorzystane minuty albo sms ?? Moze one tez przeszły ?
Dodatkowo liczyłem na obniżkę we freemium pakietu za 19 złotych nolimi voice bo doszła konkurencja w postaci FaktMobilejutek pisze:To już weszło chyba z miesiąc temu jak nie wcześniej. Albo smsy, albo internet, taka nieudolna kontroferta Virgin dla Play Unlimited za 25zł
Jeżeli kończy ci się 6 miesięczny okres to 15 czerwcasaximel pisze:Freemium kończy mi się 14 czerwca. Żeby ponownie aktywować będę musiał wprowadzić kod ussd 15 czerwca czy będę mógł przedłużyć szybciej?
Musi się im jeszcze business case spinać. Fakt to oferta Playa, który ma mniejsze koszty niż MVNO kupujący od niego minuty.odkrywca1 pisze:Dodatkowo liczyłem na obniżkę we freemium pakietu za 19 złotych nolimi voice bo doszła konkurencja w postaci FaktMobile
Powinni uważniej śledzić poczynania konkurencji i ja nie chcą schodzić z centy do dać więcej w ramach pakietu.
Niestety na rynku prepaid nie ma sentymentówRemington pisze:Musi się im jeszcze business case spinać. Fakt to oferta Playa, który ma mniejsze koszty niż MVNO kupujący od niego minuty.odkrywca1 pisze:Dodatkowo liczyłem na obniżkę we freemium pakietu za 19 złotych nolimi voice bo doszła konkurencja w postaci FaktMobile
Powinni uważniej śledzić poczynania konkurencji i ja nie chcą schodzić z centy do dać więcej w ramach pakietu.
Przyznam, że taką opcję widziałem u operatora wRodzinie, ale wyraźnie to zaznaczyli, że jest to opcja, bo domyślnie wszystkie dane przechodzą również do Biorcy. Sprawdziłem papiery które podpisywałem dla virgin i faktycznie nie mam tam karty rejestracyjnej.przenoszenie numeru nie równa się jego rejestracji. Numer należy zarejestrować samodzielnie.
Co ty opowiadasz?jutek pisze:To już weszło chyba z miesiąc temu jak nie wcześniej. Albo smsy, albo internet, taka nieudolna kontroferta Virgin dla Play Unlimited za 25zł
Ten temat był poruszany wielokrotnie. To naprawdę jest tak wielki problem? Dwie godziny nawijać bez problemów, a później znów można się połączyć (co zajmuję chwilę) i nawijać kolejne dwie? Swoją drogą, ile procent użytkowników komórek rozmawia po dwie godziny? Teraz, gdy ceny są tak niskie, że można połączyć się praktycznie w każdej chwili z każdym, o czym tu rozmawiać ciągle i długo? Nawet, gdy dwie osoby mieszkają daleko od siebie. To te dwie godziny jednorazowego połączenia moim zdaniem są wystarczające do przeprowadzenia bardzo treściwej rozmowy.surface123 pisze: No to super sieć, nie ma co... :/