Warunki do bonusu to tylko ważne konto i zarejestrowany numer. A opcja mało atrakcyjna bo na 14dni mamy tylko 250MB a później musimy kolejne pol miesiąca czekać na nowy pakiet 250MB.Karlos20 pisze:Wątpię, żeby zmiana taryfy z wersji z MB z darmowymi starterami, na PINK 9 powodowałaby przyznanie bonusu.
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Dzwoniłem do Play i niby jak zmienie taryfę to będzie ten pakiet co 30 dni, ale jak naprawdę to kto wie... :/
A co do pakietu co-miesięcznego, on jest tylko ważny 7 dni, więc nie przedłuży nam z automatu tego 100 GB - i tak trzeba doładowywać za min 30 zł by mieć o kolejne 30 dni przedłużenie...
A co do pakietu co-miesięcznego, on jest tylko ważny 7 dni, więc nie przedłuży nam z automatu tego 100 GB - i tak trzeba doładowywać za min 30 zł by mieć o kolejne 30 dni przedłużenie...
Gdzie Ty widzisz 14 dni ważności bonusu, skoro w PINK 19 masz 500 MB co miesiąc ważne 30 dni?Gregrin pisze:A opcja mało atrakcyjna bo na 14dni mamy tylko 250MB
14 dni to ważność konta na start w PINK 19.
7 dni na start w PINK 9
3 dni na start w darmowym PINK 1. Tak mówi cennik.

Kurcze to teraz nawet warto i skorzystać ze 100gb na rok
Łola Boga tylko czy infrastuktura to wytrzyma? xd
Łola Boga tylko czy infrastuktura to wytrzyma? xd
Jeżeli po 29 dniach doładujemy za 50 zł powinno nam dać 2 miesiące ważności pakietu, to na końcu wypadałoby odpalić za 45 zł net bez limitu.
TYLKO, jak sprawdzić do kiedy jest ważny ten pakiet?
Na play24 nie ma jego ważności:
TYLKO, jak sprawdzić do kiedy jest ważny ten pakiet?
Na play24 nie ma jego ważności:
Konto 5,82 zł (ważne do 07.06.2017)
Pakiet Złotówek 0,00 zł
Minuty do wszystkich 00:00 min.
Data ważności połączeń wychodzących 07.06.2017
Data ważności połączeń przychodzących 05.09.2017
MB/GB po doładowaniu 102905 MB ?
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 15:54 przez njuken, łącznie zmieniany 2 razy.
njuken: w przypadku tak dużego bonusu GB, większa kwota zasilenia to dłuższa ważność GB.
Od włączenia pakietu no-limit za 45 zł samodzielnie liczysz sobie 30 dni. Polecam aktywować pakiet w wersji cyklicznej, wtedy na Play24 pojawi się info w jakim dniu kalendarzowym odnowi się Tobie pakiet.
Od włączenia pakietu no-limit za 45 zł samodzielnie liczysz sobie 30 dni. Polecam aktywować pakiet w wersji cyklicznej, wtedy na Play24 pojawi się info w jakim dniu kalendarzowym odnowi się Tobie pakiet.

Ostatnie moje pytanie.
Czy da się zarejestrować numer w prepaid bez wizyty w salonie Play np przez infolinię.
Czy zostaje mi jutro złożyć wizytę w play?
Czego wolałbym uniknąć, bo dzisiaj lekko niedysponowany jestem.
Czy da się zarejestrować numer w prepaid bez wizyty w salonie Play np przez infolinię.
Czy zostaje mi jutro złożyć wizytę w play?
Czego wolałbym uniknąć, bo dzisiaj lekko niedysponowany jestem.
Tylko i wyłacznie wizyta osobista w salonie z dowodem osobistym
To już jaja, handlują nawet kodem włączającym w/w bonusy, w tym 10GB

http://allegro.pl/internet-play-10-gb-l ... 26613.html

http://allegro.pl/internet-play-10-gb-l ... 26613.html
Numer miałem zarejestrowany od 6 lat. Jednak przy próbie włączenia promocji wyświetlało się info, że jest niezarejestrowany. Zrobiłem zgłoszenie, dzisiaj zadzwonił to mnie konsultant i aktywował mi od razu te 500 zł, 10 GB i RWK.
Jednak po wpisaniu kodu który sprawdza czy numer jest zarejestrowany dalej mam, że nie jest. No cóż, poczekamy do lutego 2017, może nie będzie niemiłej niespodzianki.
Jednak po wpisaniu kodu który sprawdza czy numer jest zarejestrowany dalej mam, że nie jest. No cóż, poczekamy do lutego 2017, może nie będzie niemiłej niespodzianki.
Witajcie serdecznie.
Mam dwa numery w RBM 7 MNP
Widzę, że pojawiła mi się opcja promocji 100PLN/10GB/RWK.
Czy gigabajty wpadną na to samo konto co wcześniejsze już nieistniejące pakiety 10GB/10PLN ?
Bo jeśli tak to da się je przedłużać za 3PLN na miesiąc kupując paczki 25MB a jeśli nie to są dla mnie bezużyteczne.
Oraz czy da się uratować to 100PLN? Wystarczy doładować się przez fejsbooka za piątaka, żeby je przedłużać o kolejny miesiąc?
Mam dwa numery w RBM 7 MNP
Widzę, że pojawiła mi się opcja promocji 100PLN/10GB/RWK.
Czy gigabajty wpadną na to samo konto co wcześniejsze już nieistniejące pakiety 10GB/10PLN ?
Bo jeśli tak to da się je przedłużać za 3PLN na miesiąc kupując paczki 25MB a jeśli nie to są dla mnie bezużyteczne.
Oraz czy da się uratować to 100PLN? Wystarczy doładować się przez fejsbooka za piątaka, żeby je przedłużać o kolejny miesiąc?
Patrze na regulamin http://www.play.pl/resources/pdf/2016/C ... 012016.pdf Pod wierszem "Okresy ważności" jest wiersz "połączeń internetowych" i w kolumnie dla 19PLN i pakietu dodatkowego, cyklicznego 500MB jest 14dni. Coś źle czytam ??Karlos20 pisze:Gdzie Ty widzisz 14 dni ważności bonusu, skoro w PINK 19 masz 500 MB co miesiąc ważne 30 dni?
Raczej chodzi tu o 14 dni ważności po aktywacji startera (bez doładowania).
Patrzyłeś na ten regulamin ? Ja już nie wiem sam co o tym myśleć a nie korzystałem nigdy z tego. Okres ważności konta użytkownika jest wiersz niżej ale tez ma 14dni+90. W regulaminie piszą "pakiet przyznawany co miesiąc" 500MB a niżej piszą o ważności i jest 14dni... To jak to inaczej rozumieć jeśli piszą ze pakiet 500MB jest ważny 14dni i przyznawany przez 11 miesięcy ??
W ogóle to jakaś słaba ta oferta PInK. Doładowanie 30zl przedłuża konto GB i złotówek do 30dni a wpada nam tylko 6GB (1,43GB ze złotówek i 4,57GB jako pakiet). Przecież w play formula jest nolimit +6GB za 25zl z dostępem do 4 sieci (bez wejścia w nich do LTE)...
W PInK jest fajny tylko ten nieimitowany pakiet za 45zl/m-c.
W ogóle to jakaś słaba ta oferta PInK. Doładowanie 30zl przedłuża konto GB i złotówek do 30dni a wpada nam tylko 6GB (1,43GB ze złotówek i 4,57GB jako pakiet). Przecież w play formula jest nolimit +6GB za 25zl z dostępem do 4 sieci (bez wejścia w nich do LTE)...
W PInK jest fajny tylko ten nieimitowany pakiet za 45zl/m-c.
Jeśli dla darmowego LTE to nie wiadomo czy jeszcze je odpalisz bo z play24 zniknęła już ta opcja.Glebo pisze:Mam dwa numery w RBM 7 MNP
Tak.Glebo pisze:Czy gigabajty wpadną na to samo konto co wcześniejsze już nieistniejące pakiety 10GB/10PLN ?
Bo jeśli tak to da się je przedłużać za 3PLN na miesiąc kupując paczki 25MB
Jeśli RBM tez dostaje bonus za doładowanie przez FB to tak. Ostatnio czytałem ze 10za5 tez działa w RBM ale to musiałby ktoś potwierdzić.Glebo pisze:Oraz czy da się uratować to 100PLN? Wystarczy doładować się przez fejsbooka za piątaka, żeby je przedłużać o kolejny miesiąc?
Nie wiem czy dobrze rozumiem regulamin, ale wyszło mi, że ten pakiet comiesięczny trafia na to samo konto co premia za doładowanie, a więc jego ważność zależy od kwoty doładowania, tak jak ważność konta.
Ten PInK działa tylko na LTE Play, nie działa na roamingu innych sieci?
Ten PInK działa tylko na LTE Play, nie działa na roamingu innych sieci?
Z tego co pisal Karlos20 i chyba potwierdza się w regulaminie tej oferty, jest tylko jedno konto na GB i nazywa się konto "połączeń internetowych". Wszystko zależy od doładowania bo ono przedłuża konto "połączeń internetowych" i główne (złotówek) czyli "konta Użytkownika".zoltan666 pisze:ale wyszło mi, że ten pakiet comiesięczny trafia na to samo konto co premia za doładowanie, a więc jego ważność zależy od kwoty doładowania.
Ale jak masz RWK to "konto Użytkownika" cie nie interesuje ale jesli pakiet cykliczny 500MB ma ważność 14dni to niewiele daje ten RWK...
Z tego co wiem to taryfy internetowe nie mogą działać na roamingu. Taryfy głosowe mogą działać na roamingu innych sieci łącznie z internetem ale bez wjazdu do LTE. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.zoltan666 pisze:Ten PInK działa tylko na LTE Play, nie działa na roamingu innych sieci?
" Zasady wykorzystania i ważności dodatkowego, cyklicznego pakiet MB/GB są takie same jak w przypadku Premii i podlegają sumowaniu ze środkami przyznanymi w ramach Premii"
"Premia może być wykorzystana przez Okres ważności połączeń internetowych zależny od kwoty Doładowania"
"Każde Doładowanie, dokonane przed upływem okresu ważności aktualnie przysługującej Premii, powoduje zwiększenie dotychczasowej Premii o liczbę MB/GB wynikającą z nowego Doładowania, a data ważności zsumowanej Premii jest liczona od daty nowego Doładowania."
Dalej obstaje przy tym, że te 14 dni dotyczy wyłącznie okresu ważności połączeń internetowych po aktywacji startera za 19 zł.
"Premia może być wykorzystana przez Okres ważności połączeń internetowych zależny od kwoty Doładowania"
"Każde Doładowanie, dokonane przed upływem okresu ważności aktualnie przysługującej Premii, powoduje zwiększenie dotychczasowej Premii o liczbę MB/GB wynikającą z nowego Doładowania, a data ważności zsumowanej Premii jest liczona od daty nowego Doładowania."
Dalej obstaje przy tym, że te 14 dni dotyczy wyłącznie okresu ważności połączeń internetowych po aktywacji startera za 19 zł.
PInK działa w 3G i 4G (LTE) ale tylko na nadajnikach Play (w sieci macierzystej Play).
PInK przede wszystkim jest dla usługi "nielimitowanych 100GB" (minimum, jak w DIL-u) za 45zł, ale ciekawy jest też Nielimitowany Internet w Weekendy (za 10zł miesięcznie) i Nielimitowane Nocki (również za 10zł miesięcznie) i najprawdopodobniej każda z tych 3 usług ma swój osobny licznik FUP 100GB.
Podstawowa wada: brak możliwości zakupu jakiegokolwiek pakietu tak jak to jest w prawie każdej innej taryfie w każdej innej sieci (włączając samo Play).
Teraz sprawa z oceną PInKa dodatkowo się skomplikowała (na plus oczywiście) przez te 100GB.
A te gratisowe pakiety 250MB, 500MB itd. są ważne 30dni i włączają się pierwszy raz po 30 dniach od aktywacji startera automatycznie. Więcej nie napiszę...
PInK przede wszystkim jest dla usługi "nielimitowanych 100GB" (minimum, jak w DIL-u) za 45zł, ale ciekawy jest też Nielimitowany Internet w Weekendy (za 10zł miesięcznie) i Nielimitowane Nocki (również za 10zł miesięcznie) i najprawdopodobniej każda z tych 3 usług ma swój osobny licznik FUP 100GB.
Podstawowa wada: brak możliwości zakupu jakiegokolwiek pakietu tak jak to jest w prawie każdej innej taryfie w każdej innej sieci (włączając samo Play).
Teraz sprawa z oceną PInKa dodatkowo się skomplikowała (na plus oczywiście) przez te 100GB.
A te gratisowe pakiety 250MB, 500MB itd. są ważne 30dni i włączają się pierwszy raz po 30 dniach od aktywacji startera automatycznie. Więcej nie napiszę...
To wszystko jasne. A MB w ramach zestawu startowego tez są ważne 30dni ?jarekt pisze:A te gratisowe pakiety 250MB, 500MB itd. są ważne 30dni i włączają się pierwszy raz po 30 dniach od aktywacji startera automatycznie. Więcej nie napiszę...
No właśnie. Czy to w LTE, czy w 3G nadajniki Play wypadają u mnie słabo - max. 3 Mbit/s. Za to na roamingu T-Mobile jest już 15 Mbit/s. Myślałem, by zarejestrować taki starter z 300 MB, dzięki czemu miałbym miesiąc internetu za darmo, ale przy tych 3 Mbit/s to będzie męczarnia. A kto wie, czy nie będzie jeszcze mniej jak się zaczną ludzie rejestrować.