• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #86971  autor: promyk5
 21 lip 2006, 12:52
Mam do wszystkich pytanie dotyczące SPV C600/550/500.
Lecę w sierpniu na wakacje do irlandii i chce sobie tam taki sprawić.
Interesuje mnie funkcjonalność tych telefonów.

Od telefonu oczekuje:
- w miare dobrej baterii(min. 3 dni),
- łatowsc pisania SMSow/MMSow(słownika nie potrzebuje)
-dobry kalendarz. Do tej pory używam SAGEMa my x5-2v i jestem z niego bardzo zadowolony - ma swietny klalendarz - zwlaszcza notatki głosowe.

Interesuje mnie też jak wygląda sprawa komunikacji przez gprs - ile placicie za ta usluge jesli korzystacie - chodzi o wyslanie kilku emaili dzienie (razem ok 1MB na dzień). Ja mam tel. w ORANGE i chciałbym płacic rachunek do ok 100 zł./m-ac. Od 01.09 zaczynam nową umowę i nie wiem co jeszcze wybrać na osobę indywidualną.

Troche mi sie spieszy lece niedługo i chę tam to kupic bo z tego co wiem to jest taniej :)

#86978  autor: uśmiechnięty
 21 lip 2006, 13:02
No z tych trzech to wybierz C600. Ma wszystko to, co jego "poprzednicy" (c500, c550) i jest w dodatku jeszcze od nich lepszy.

#87067  autor: NuLL
 21 lip 2006, 19:37
uśmiechnięty;* pisze:No z tych trzech to wybierz C600. Ma wszystko to, co jego "poprzednicy" (c500, c550) i jest w dodatku jeszcze od nich lepszy.
A w czym on niby jest lepszy ?? :mrgreen:

C600 muli pozatym klawiatura po zmianach jest gorsza :?

Pozdrawiam :-)

#87075  autor: uśmiechnięty
 21 lip 2006, 19:52
pod względem funkcji :mrgreen: