Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
O tym pisałeś. Myślałem, że coś się zmieniło w kwestii LTE1800/LTE2600.ssjdamian pisze:@ja.michal
Brok- LTE800 ruszy w listopadzie 2016,
W tej miejscowości LTE800 nadaje już od niemal 2 miesięcy.Piotrek123456 pisze:ssjdamian, czy na stacji Szczepocice Rządowe w województwie łódzkim, w powiecie radomszczańskim Orange odpaliło już L800? W wykazie pozwoleń UKE widnieje już od dłuższego czasu, ale nie wydaje mi się, żeby nadawali.
LTE800 pojawi się w październiku 2016 na stacji przy drodze krajowej nr 61.RobsonRZN pisze:Witam,
coś wiadomo na temat uruchomienia LTE na terenie miasta Różan?
Województwo Mazowieckie, powiat Makowski.
Proszę o podawanie lokalizacji zgodnie z ogólnie przyjętymi w tym wątku wytycznymi.michall12 pisze:Proszę o informację kiedy LTE w miejscowości Trzemeśnia (w wykazie UKE Trzemieśnia), oraz w miejscowości Myślenice.
Poprawiłem mój poprzedni post.ssjdamian pisze:Proszę o podawanie lokalizacji zgodnie z ogólnie przyjętymi w tym wątku wytycznymi.
Okej, dzięki. Sygnał jak na 3km~ ode mnie jest strasznie słaby:ssjdamian pisze:Witam.
@helioN
Wygląda na to, że w Piaskach nadawany jest już sygnał testowy. Lada dzień LTE800 powinno już działać z tej stacji pełną parą.
Nie mam takich informacji.helioN pisze:Okej, dzięki. Sygnał jak na 3km~ ode mnie jest strasznie słaby:ssjdamian pisze:Witam.
@helioN
Wygląda na to, że w Piaskach nadawany jest już sygnał testowy. Lada dzień LTE800 powinno już działać z tej stacji pełną parą.
http://i.cubeupload.com/NJ2Jj5.png
Rozumiem że podczas testów nadajnik nadaje ze zmniejszoną mocą?
Okssjdamian pisze:Nie mam takich informacji.helioN pisze:Okej, dzięki. Sygnał jak na 3km~ ode mnie jest strasznie słaby:ssjdamian pisze:Witam.
@helioN
http://i.cubeupload.com/NJ2Jj5.png
Rozumiem że podczas testów nadajnik nadaje ze zmniejszoną mocą?