@pawel2503
max 200 zł
max 200 zł
Mnie wysłali jakiś specjalny cennik na firmę ale to co jest tam napisane nie ima się w ogóle do tego co mi zaproponowalipawel2503 pisze:To od standardowego cennika, czy macie link do jakiegoś specjalnego DUK?
Cena P9 Lite w Comfort to 349PLN, zatem dostałeś 200PLN zniżki (czyli max) i doliczone zostało 20PLN za kuriera lub wymianę karty. Otrzymałeś wszystko co było można, więcej nie wyciągniesz.pawel2503 pisze:Ja dostałem comfort za 59zł, 7 GB internetu i p9 lite za 169zł.
SUK ma swój cennik, jest on różny od tego, który obowiązuje przy przedłużeniu przez www i to od niego można otrzymać zniżke w wysokości max. 200PLN.pawel2503 pisze:To od standardowego cennika, czy macie link do jakiegoś specjalnego DUK?
Ja dostałem to samo, P8 Lite za 0,04zł ale kurier 20,00zł.pawel2503 pisze:Ja dostałem comfort za 59zł, 7 GB internetu i p9 lite za 169zł. konsultant powiedział że już nic lepszego nie da bo mam 7 miesięcy do końca umowy. Targować się czy już brać to co dają?
No pewnie, że jest różnica. Nie doczytałem, że mowa o P9 Lite...arasel pisze:No tak, ale między P8 Lite a P9 Lite jest jednak spora różnica. P9 Lite (Kirin 650, 3GB RAM, czytnik linii papilarnych, metalowa ramka, rozdzielczość FHD, Android 6.0 z EMUI 4.1 z pudełka) - i to wszystko za 150PLN więcej. Nad czym tu się zastanawiać? W chwili obecnej nie ma nic w porównywalnej cenie co mogłoby z P9 Lite konkurować, i o ile ktoś naprawdę nie może lub nie chce sobie pozwolić na wydatek rzędu 170PLN, to wybór P8 Lite zamiast P9 Lite jest, lekko mówiąc, nierozsądny.
To jest bardzo dobre pytanie wybierając ofertę z T-MobileMonika1982 pisze:a co jest lepsze pełna P8 LTE czy P9 Lite?
Należy pamiętać, że P8 to model flagowy, a P9 lite, to konstrukcja nowsza, ale nie flagowa i porównanie obu modeli to nie jest taka prosta sprawa. O P9 lite niewiele jeszcze wiemy, w sieci można znaleźć tylko trochę informacji, niemniej z tego co jest można już wyciągnąć pierwsze wnioski. Ważne też do czego kto ten telefon potrzebuje, czy wykorzysta wszystkie możliwości flagowego modelu, czy oczekuje jedynie, by telefon działał sprawnie i robił co ma robić. Tutaj na pewno oba modele sprawdzą się w 100%. Na korzyść P9 Lite działa z pewnością czytnik linii papilarnych, to że należy do nowszej serii no i cena. Wydajność Kirina 650 zbliża się do wydajności Kirina 930 z P8, więc na brak mocy obliczeniowej w P9 Lite na pewno nie będzie można narzekać.Monika1982 pisze:a co jest lepsze pełna P8 LTE czy P9 Lite?
Chyba wiedzą co sprzedają?arasel pisze:@zielony71, to potwierdzona informacja? Znany jest już dokładny kod modelu z T-Mobile? ...
szlifierz00 pisze: Pan przez telefon twierdził, że telefon ma 3GB pamieci.
Mówisz?zielony71 pisze:Chyba wiedzą co sprzedają?