• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #864951  autor: anna34
 07 maja 2016, 19:47
Witajcie.

Czy posiadając telefon w sieci T-Mobile i chcąc wyjechać na jakiś czas do Czech, gdzie również działa T-Mobile - czy będzie możliwość doładowania konta tamtejszą zdrapką?

Pytam, bo nie wiem, czy jest to dokładnie ta sama firma (logo takie samo), ale wartości doładowań są inne i nie wiem czy będą pasować.

Miał ktoś z Was podobną sytuację w Czechach lub innym kraju, gdzie działa T-Mobile?
 #864956  autor: KC-KARLOS
 07 maja 2016, 20:18
Polskiego T-Mobile doładujesz przez Internet (konto bankowe) lub zakupionymi w Polsce "zdrapkami". Czeskie T-Mobile to czeskie i mają inne zasady.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #864963  autor: - - -asf- - -
 07 maja 2016, 20:55
W Czechach masz T-mobile cz, u nasz T-mobile pl, dwie różne firmy - tylko logo korporacji. Musisz mieć czeskie kupony na doładowania lub w punkcie ci doładują, jeżeli zamierzasz na dłużej tam pobyć to polecam ich prepaida, ja mam w sieci O2 z taryfą "na dlouho" chyba za 5,90 czk dzwonienie do Polski za całość rozmowy.