Tragedya, a dlaczego On ma niby nie wykorzystać Umts'u? Ja wiem, że jak na razie w Polsce jest mało rozpowszechniony, ale przykładowo drugi telefon z Umts'em kupi sobie jego laska lub ktoś z rodziny, jeśli w Jego okolicy będzie dobry zasięg, to miodzio! Zabawa, frajda i to bardzo przydatne. Mi to w sumie wisi czy mam kupić sobie telefon z Symbianem, czy bez. Symbian może Jemu będzie potrzebny. Ale gdyby nawet, to n70 ma i to, ito (symbian + umts), 6280 (umts), 3250 (symbian)... N70 w tym wypadku jest najlepsza. 6280 też mi się bardzo podoba i w sumie także miałbym dylemat, ale raczej zdecdydowałbym się na N70...
Darkom, tu Ci wysyłam testy (nie opisy!) telefonów. Są po angielsku, ale to chyba nie przeszkadza, bo jest dużo obrazków, a na samym dole każdego testu są zdjęcia z aparatu oraz przykładowe filmy do pobrania na komputer:
6280 =====>
#
N70 =====>
#
Pozdrawiam,
uśmiechnięty;*
[ Dodano: 2006-07-17, 13:46 ]
Przepraszam, ale w tamtym angielskim teście nie ma zdjęć robionych przez N70 (przez 6280 są). Przed chwilą znalazłem jeszcze jeden test N70, ale polski (tu zdjęcia i filmy już są)!
http://www.infonokia.pl/?page=test&idd=49