To świetnie, że byłeś tego świadomy, ale dopisałeś resztę dopiero teraz - jak myślisz, ilu ludzi jest świadomych tego co Ty, lub sprawdzi kilka postów niżej, by się przekonać czy jest może jakieś objaśnienie co do niewłaściwego cennika, który podlinkowałeś? Ktoś prosił o cennik SUK, a Ty podałeś cennik iboa, bo podobny - to żaden argument. Jak pójdziesz do knajpy i zamówisz Heinekena a dostaniesz piwo Tesco Value, to też w porządku, bo podobne? Ja czy Ty, siedzimy w temacie, ale zdecydowana większość ludzi nie siedzi, i jeśli proszą o cennik SUK to nie wiem czy jest sens wklejać inny cennik (bez słowa wyjaśnienia), tylko dlatego, że podobny i rózni się o tyle i tyle, w takiej i takiej taryfie, bo skąd oni mają o tym wiedzieć?
Chciałeś dobrze, to jasne, ale przez takie sytuacje potem masz w temacie gorzkie żale, że SUK kłamie, bo w cenniku jest za 549, a SUK mówi, że 699, HURR DURR oszuści!
I żeby było jasne, to żaden atak personalny w Twoją stronę, po prostu kilka(naście) stron temu była ta sama sytuacja i wprowadziła jedynie zamęt i nic więcej, stąd moja reakcja. Pozdrawiam