Umowa też kończy mi się 20 sierpnia. Wypowiedzenie złożone w salonie. Pierwszy telefon wykonałem na *220, w dniu pamiętnej zmiany. Pani potwierdziła przyjęcie wypowiedzenia, jednak z uwagi na "awarię" systemu nie mogła przedstawić oferty przedurodzeniowej. Po prostu jeszcze tego nie ogarniała. obiecała zadzwonić pod koniec kwietnia. Wczoraj zadzwonił gość i się zapytał czego oczekuję- powiedziałem, ze albo umowy z telefonem albo bez i zobaczę co jest korzystniejsze. To stwierdził, że umowy przedłużeniowe są dostępne dopiero na trzy miesiące przed końcem umowy promocyjnej i napewno zadzwoni w maju. Teraz dla mnie nie ma nic.
Bez rezygnacji nie licz na więcej.gawelek56 pisze:Witam 20 sierpnia kończy mi się umowa z Orange, klientem jestem od ponad 10 lat, pozostało mi do końca umowy 120 di tj 4 miesiące.Mam teraz możliwość podpisania umowy ze strony orange.pl np z hawei p8 lite +smartwatch alcatel za 19 pln płatne jednorazowo +25 zł rata za tel +35 zł abonament tj 60 pln miesięcznie.Mam pytanie czy na 90 dni przed końcem umowy tj 3 miesiące ukaże się lepsza oferta czy nie ma na coś wiecęj liczyć od orange bez składania rezygnacji??