popatrz w cennik to zobaczysz że to jest 350 w tym abo kosztuje 1249Gumis_81 pisze:Żadne 500zł upustu, on po prostu wziął abo 109,99 zrabatował na 99,99 i cenę z abo 109,99zł czyli 1149 zrabatował -250 co daje 900zl.
Także to żadna super oferta tylko normalne warunki SUK.
Pozdrowienia dla Panów i Pań z SUK T-mobile
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mógłbyś podać link do cennika ?popatrz w cennik to zobaczysz że to jest 350 w tym abo kosztuje 1249
Masz racje patrzyłem na cennik ogólnodostępny a nie na ten który posiada SUK. Tak czy siak to oferta standardowa SUK.piter410 pisze: popatrz w cennik to zobaczysz że to jest 350 w tym abo kosztuje 1249
Czasami wystarczy cofnąć się 3 strony do tyłu żeby znaleźć linkloqo pisze:
Mógłbyś podać link do cennika ?

Ale masz http://www.pdf-archive.com/2016/04/12/t ... ew/page/1/
Dzisiaj do Żony dzwonili z propozycją przedłużenia. Rozmowy, sms/mms bez limitu, 7GB internetu, Huawei P8 Lite za 19,98, w abonamencie 59,99zl. Czy po wypowiedzeniu można będzie coś jeszcze ugrać?
Jak długo trwa zwrot gotówki - po odstąpieniu od umowy?
Dostałem dziś ofertę przedłużenia umowy. Rozmowy i sms bez limitu, 2gb internetu, Huawei Y6 za 9zł w abonamencie 39,99zł. Co o tym sądzicie?
.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2016, 12:56 przez zielony71, łącznie zmieniany 1 raz.
Abo zrabatowane o 10 zł. jeżeli paczka danych jest dla Ciebie wystarczająca to chyba możesz być zadowolony. Ja osobiście próbowałbym jeszcze wyrwać stacjonarki w tym abo, ale nie wiem czy to możliwe. Dla porównania cena telefonu na aukcji około 530 zł. Tutaj za telefon płacisz 240 zł.Urules pisze:Dostałem dziś ofertę przedłużenia umowy. Rozmowy i sms bez limitu, 2gb internetu, Huawei Y6 za 9zł w abonamencie 39,99zł. Co o tym sądzicie?
Jestem świeżo po rozmowie z SUK:
- na stronie jest aktualnie oferta dla nowych klientów na taryfę Relax: pierwsze 12 miesięcy: 47.99, kolejne 12 miesięcy: 79,99, średnio w umowie 24 miesiące daje to 63,99zł, telefon który mnie interesuje w tej taryfie: S5 Neo za 99zł
Dzwonię do SUK, mówię że chcę taką ofertę jak dla nowych klientów - oczywiście sie nie da, i oczywiście zaproponowano mi w abonamencie 79,99 ten telefon za ponad 300zł - śmiechu warte
Jak sie zapytałem że w takim razie bardziej opłaca mi się zrezygnować i wziąśc nowy numer to mi gośc powiedział że i tak tego teraz nie zrobie bo umowe mam do września i bym płacił kare umowną - tak teraz grają z klientami którzy mają staż ponad 10 letni w t-mobile...
Oczywiście poczekam cierpliwie do końca umowy - jak nadal tak będzie to zrezygnuję i wezmę nowy numer...
- na stronie jest aktualnie oferta dla nowych klientów na taryfę Relax: pierwsze 12 miesięcy: 47.99, kolejne 12 miesięcy: 79,99, średnio w umowie 24 miesiące daje to 63,99zł, telefon który mnie interesuje w tej taryfie: S5 Neo za 99zł
Dzwonię do SUK, mówię że chcę taką ofertę jak dla nowych klientów - oczywiście sie nie da, i oczywiście zaproponowano mi w abonamencie 79,99 ten telefon za ponad 300zł - śmiechu warte
Jak sie zapytałem że w takim razie bardziej opłaca mi się zrezygnować i wziąśc nowy numer to mi gośc powiedział że i tak tego teraz nie zrobie bo umowe mam do września i bym płacił kare umowną - tak teraz grają z klientami którzy mają staż ponad 10 letni w t-mobile...
Oczywiście poczekam cierpliwie do końca umowy - jak nadal tak będzie to zrezygnuję i wezmę nowy numer...
wczoraj odbyłem rozmowę z SUK, w Relax za 69,90 telefon S5 neo ponoć za 49 zł + kurier. Dopytałem dwa razy i Pan potwierdził. Dzisiaj ma dzwonić ok 16 i dogadać się.
Telefon dla siostry i dzisiaj jeździłem z nią oglądać w salonie telefony który jej pasuje. Na miejscu zapytałem się obsługi o propozycję i przedstawiłem promocje z 40% przez 12 miesięcy z pytaniem czy jest dla nas dostępna. Pan odpowiedział, że trzeba sprawdzić czy doliczana jest opłata aktywacyjna, jak nie to można przedłużać ale dodał, że telefony tam sprzedawane w promocyjnych cenach są ze zwrotów, że to są używki ale nie widać na nich śladów użytkowania.
Przed chwilą na stronie Tmobile na chacie odbyłem rozmowę z konsultantem który zapewniał mnie po trzykroć, ze telefony na stronie Tmobile są telefonami nowymi, zapakowanymi przez producenta i, że oferta 40% przez 12 miesięcy jest dostępna tylko dla nowych aktywacji.
Ogólnie lipa teraz z przedłużeniami, jesli telefony sprzedawane na stronie rzeczywiście są nowe to tak najbardziej opłaca się przedłużać, chyba,że o 16 potwierdzi się cena Samsunga..
Czy orientuje się ktoś jak to jest z nowością tych telefonów?
Telefon dla siostry i dzisiaj jeździłem z nią oglądać w salonie telefony który jej pasuje. Na miejscu zapytałem się obsługi o propozycję i przedstawiłem promocje z 40% przez 12 miesięcy z pytaniem czy jest dla nas dostępna. Pan odpowiedział, że trzeba sprawdzić czy doliczana jest opłata aktywacyjna, jak nie to można przedłużać ale dodał, że telefony tam sprzedawane w promocyjnych cenach są ze zwrotów, że to są używki ale nie widać na nich śladów użytkowania.
Przed chwilą na stronie Tmobile na chacie odbyłem rozmowę z konsultantem który zapewniał mnie po trzykroć, ze telefony na stronie Tmobile są telefonami nowymi, zapakowanymi przez producenta i, że oferta 40% przez 12 miesięcy jest dostępna tylko dla nowych aktywacji.
Ogólnie lipa teraz z przedłużeniami, jesli telefony sprzedawane na stronie rzeczywiście są nowe to tak najbardziej opłaca się przedłużać, chyba,że o 16 potwierdzi się cena Samsunga..
Hm... nie chcę nikogo posądzać o złe praktyki, ale z tymi telefonami ze zwrotów chyba jest coś na rzeczy. Mi po 8 miesiącach uległ awarii Blackberry. Odmówili naprawy gwarancyjnej, bo rzekomo brakowało plomby. Potraktowali mnie jak idiotkę, która sama naprawiała telefon, który jest na gwarancji. 

Chciałbym sie dzisiaj podzielić sytuacją jaka się wytworzyła odnośnie przedłużenia dwóch numerów w sieci t mobile.
Juz dłuższy czas przeglądamy forum i negocjujemy z konsutlantami odnośnie przedlużenia umowy telefonów.
Dzisiaj zadzwonił konslutant i pojawiła się wreszcie jakaś ciekawa oferta (oferta z tel).
Konsultant zaoferował nam 39.99 zł brutto, non limit rozmowy, sms i mms i 2gb internetu oraz telefon P8 lite za 150zł. (czyli ok 47zł/msc)
Po przeliczeniu oferte uznałem za dobrą i chciałem ją zastosować własnie na obydwa numery.
Już wybieramy kolory telefonów, umawiamy się na kuriera, konsultant pyta się o adres, prosi aby przygotować dokumenty i chwila przerwy i mówi.
Aaaa niee sory, jednak ta oferta jest nie możliwa ... Bardzo przepraszam nie da się tego zrobić
i się pożegnał
po około 20 min rozmowy/ negocjacji 
Bardzo ciekawe podejście do klienta nie sądzicie?
(a w sieci t mobile jesteśmy od kiedy pamietam i mamy kilka numerów tutaj)
POZDRAWIAM
Juz dłuższy czas przeglądamy forum i negocjujemy z konsutlantami odnośnie przedlużenia umowy telefonów.
Dzisiaj zadzwonił konslutant i pojawiła się wreszcie jakaś ciekawa oferta (oferta z tel).
Konsultant zaoferował nam 39.99 zł brutto, non limit rozmowy, sms i mms i 2gb internetu oraz telefon P8 lite za 150zł. (czyli ok 47zł/msc)
Po przeliczeniu oferte uznałem za dobrą i chciałem ją zastosować własnie na obydwa numery.
Już wybieramy kolory telefonów, umawiamy się na kuriera, konsultant pyta się o adres, prosi aby przygotować dokumenty i chwila przerwy i mówi.
Aaaa niee sory, jednak ta oferta jest nie możliwa ... Bardzo przepraszam nie da się tego zrobić

i się pożegnał

Bardzo ciekawe podejście do klienta nie sądzicie?

POZDRAWIAM
a ja nie doczekałem się obiecanego telefonu od konsultanta, jutro sam będę dzwonił tylko najgorsze, że nie pamiętam nazwiska osoby z którą negocjowałem. Ciekawe czy rozmowa była nagrywana i czy mogą dojść z kim była prowadzona rozmowa... Mam nadzieję..
Chyba mają ciekawą promocję: http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specja ... nij-100-zl
Napisałem o niej parę słów na moim blogu;-)
Napisałem o niej parę słów na moim blogu;-)
Możesz napisac co masz na myśli że opłaca się tak przedłużać ? ta oferta jest raczej niestety niedostępna dla przedłużeń.. - chyba że się mylę ?cichah2o pisze: Ogólnie lipa teraz z przedłużeniami, jesli telefony sprzedawane na stronie rzeczywiście są nowe to tak najbardziej opłaca się przedłużać, chyba,że o 16 potwierdzi się cena Samsunga..
a więc tak, pan z suk całkowicie nieodpowiedzialny i dziwnie zakręcony. Samsung s 5 neo za 49 jest w wyższym abonamencie a w relaksie za 309, twierdził, że coś się pomieszało (a podczas rozmowy dwa razy dopytywałem czy na pewno relaks i czy na pewno s 5 neo). Kolejna sprawa to Honor 5X, w salonie usłyszałem, że to telefon w przedsprzedaży, a pan z suk podawał mi jego cenę w comforcie (ok 50 zł z kurierem) a jak dzisiaj o niego spytałem to twierdzi, że nie ma go w cenniku i nie może go sprzedać..
Kręcenie, złe traktowanie klientów, brak dobrej oferty przedłużeniowej.. Kiepsko w Tmobile jest teraz.
Co do oferty 40% przez 12 miesięcy to jest to oferta tylko na nowe aktywacje.. pierwsza lepsza osoba z ulicy ma lepiej niż kilkuletni klient. Aby dostać dobrą ofertę trzeba bawić się w przenoszenia numeru i powroty..
Kręcenie, złe traktowanie klientów, brak dobrej oferty przedłużeniowej.. Kiepsko w Tmobile jest teraz.
Co do oferty 40% przez 12 miesięcy to jest to oferta tylko na nowe aktywacje.. pierwsza lepsza osoba z ulicy ma lepiej niż kilkuletni klient. Aby dostać dobrą ofertę trzeba bawić się w przenoszenia numeru i powroty..
Przypomnę ofertę z której ja skorzystałem i pisałem o niej kilka stron wcześniej.
Pakiet 3w1 - czyli 3 numery w jednym abonamencie (dostępny wyłącznie w punktach stacjonarnych).
Wychodzi 74,97zł za pakiet no limit/5GB dla każdego, czyli 25zł za numer. Dodatkowo za 10/mies do jednego numeru można dobrać telefon z cennika Comfort.
Przy przenoszeniu numeru można dostać 4 miesiące gratis.
Pakiet 3w1 - czyli 3 numery w jednym abonamencie (dostępny wyłącznie w punktach stacjonarnych).
Wychodzi 74,97zł za pakiet no limit/5GB dla każdego, czyli 25zł za numer. Dodatkowo za 10/mies do jednego numeru można dobrać telefon z cennika Comfort.
Przy przenoszeniu numeru można dostać 4 miesiące gratis.
WW. oferta oczywiście dotyczy przedłużenia 1 numeru i ew.dokupienie 2 nowych w ramach jednej opłaty. Czyli chcąc przedł. dla 3 numerów to najtaniej wychodzi 3x29,99 w opcji w necie bez tel. Co więcej, dziś dzwoniłem, na jednym z nr mam jeszcze kilka mies i zostaje jesli by chcieć już przedłużać (co oczywiście jest kompletnie nieopłacalne) opcja umowy niestandardowej. Skoro na nim płace obecnie 49,99 to dlaczego chcąc wziąć ewent umowę niestandardową sieć każe mi płacić co najmniej 80 zł (podwyżka o prawie 100%) wiedząc że się zwiążę na kolejne 2 lata + x miesięcy z obecnej.
Być może przedłużyć faktycznie można tylko jeden numer. Ja miałem 2 na kartę i jeden na umowie.
Uznałem że opłaca mi się przenieść wszystkie 3 numery na kilka dni do innej sieci i potem wrócić jako nowy klient. W tej chwili za te 3 numery wraz z jednym telefonem płacę średnio 71zł. Po sprzedaniu telefonu za 600zł wychodzi mnie to 46zł za 3 numery.
Nie zamierzam się obrażać na sieć za to, że traktują mnie gorzej jako stałego klienta, tylko trochę pochodziłem i jestem do przodu 44zł*24=1056zł względem opcji którą przedstawiłeś (3 numery po 30zł bez telefonu). I mam po 5GB na każdym, a w tej twojej o ile kojarzę jest tylko 2GB (chociaż mogę się mylić).
Uznałem że opłaca mi się przenieść wszystkie 3 numery na kilka dni do innej sieci i potem wrócić jako nowy klient. W tej chwili za te 3 numery wraz z jednym telefonem płacę średnio 71zł. Po sprzedaniu telefonu za 600zł wychodzi mnie to 46zł za 3 numery.
Nie zamierzam się obrażać na sieć za to, że traktują mnie gorzej jako stałego klienta, tylko trochę pochodziłem i jestem do przodu 44zł*24=1056zł względem opcji którą przedstawiłeś (3 numery po 30zł bez telefonu). I mam po 5GB na każdym, a w tej twojej o ile kojarzę jest tylko 2GB (chociaż mogę się mylić).