• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 11
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
 #872213  autor: michcio123
 18 cze 2016, 07:25
Witam.
Dzisiaj chciałem skorzystać z oferty 100 dni ważności konta za 4,99 w taryfie frii Masz złotówkę... ale kod ussd zwraca że oferta została zakończona. Czy ktoś coś o tym słyszał?
 #872231  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 10:03
Dalej można używać RWK po każdej rozmowie.Lub po sms. Kod na 100dni za 4,99 tylko został wycofany.

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 006721.pdf regulamin dalej istnieje.Więc zapewne dotyczyło to tylko tych 100dni za 5zł.( szkoda bardzo szkoda)

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #872244  autor: Wiola_K
 18 cze 2016, 10:41
Pisałam na FB apropos tej ich mizernej promocji rozmowy i smsy za darmo w.sieci co znosi RWK. Napisali że po 31.08.każdy bedzie mógł skorzystać ze swojej dotychczasowej promocji. Patrzę z obawą na swoje konto co jakiś czas i na razie mam RWK.
 #872266  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 12:39
Brak tzn całkowite wycofanie RWK nawet za 5zł czy 3zl co miesiac to strzal w kolano.Poza tym jest jeszcze HEYAH.Albo no własnie Konkurencja. PLAY FRESH /Orange POP. NAWET UKE chce by operatorzy wydłuzyli ważności kont.Po doładowaniu więc oferty RWK za 5zł czy inne u danego opa to w sumie spełnienie pomysłow UKE. Po 20rozmowach z BOK Tmobile/Heyh wiadomo tyle że ktoś na dziś puscił famę. Zrobiłem specjalnie doładowanie za 5zł i aktywacje kodem RWK w Tmobile jakas stara oferta sprzed 5lat i przedłużyło mi rok.

Podsmumwoałem taryfy i tak
PLUS: PLUS NA KARTĘ RWK/PLUSH RWK POCHODNE NA PLUS NADAJNIKU uzywasz karty sim masz aktywne( Lebara/Lycamobile)

PLAY: FRESH
Orange FRE ,POP
TMOBILE : HEYAH& pozostałe które nie wykluczają się z RWK.

W sumie na oko bez analiz dokładnych.
Do tego dochodza MVN Virgin mobile Fakt Mobile itd.
Mało nawet Centertel ma 2lata czy jakoś tak. I gdzie tu w T sens wywalania oferty która i tak 3zł zjada miesięcznie;) Mam 2 Nr w Heyah utrzymywane na czarne okazje z RWK. 1 w Tmobile i conajmniej 4 w Orange free i inne taryfy z RWK. Jak T usunie RWK całkiem to migracja :smt006

#872267  autor: DanielR
 18 cze 2016, 13:08
Są dwie możliwości. Albo szykują się naprawdę duże zmiany w prepaid. Może również związane ze zmianą platformy. Po co mieliby dawać typowe startery do testowania transferu np. "masz złotówkę masz no limit"? I za czas jakiś wprowadzą ponownie RWK, może odświeżą e-BOK i dodadzą jakieś nowe usługi.

Albo... aż nie chcę tego pisać. :|

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
 #872271  autor: jarekt
 18 cze 2016, 13:52
Potwierdzam: T-Mobile całkowicie usunęło możliwość aktywacji jakiejkolwiek wersji usługi RWK we wszystkich taryfach.

Testowo próbowałem włączyć na kilku (6) numerach dzisiaj RWK w starej taryfie TT (bodajże Nowy Tak Tak, opłata 5zł) ale się nie da ani kodem, ani SMSem ani przez infolinię - konsultant odparł, że "zakończono świadczenie tej usługi we wszystkich taryfach i wariantach".

To już kolejny gwóźdź do trumny która się zowie "T-Mobile na kartę" - ciekawe ile jeszcze gwoździ wbiją zanim trumnę zasypią ziemią...

A karta na pewno pociągnie w dół i abonamenty. Ja jestem już w tej chwili bardzo mocno do T-Mobile uprzedzony przez te wszystkie ich numery przez ostatnie kilka lat (np. od roku nie działa mIBOA na starych mixach!) i będę się bronił na maxa abym ja ani nikt w mojej rodzinie i wśród znajomych nie związał się z nimi na dłużej jakimkolwiek abonamentem.
 #872279  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 14:56
Strzał w kolano?? wychodzi na to ze kolejna zabujczo przemyslana decyzja Tmobile.Ale mi rano udało się smsem pobrali 5zł i predłuzyło konto o rok...Czyżby kolejna akcja ala 4gr za stan konta?? BTW z 4gr chyba się wycofali?

#872289  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 15:35
Nie mogę tego odnaleźć na FB ale wychodzi ze to faktycznie strzał na mega minus obecnie licze ze to jeśli prawda to chwilowe. napisali że będą informować.Kurcze solidna firma.Już raz było gorąco teraz liczę że również ktoś do tyłka sie im dobierze. Standard w każdej sieci komórkowej. Tu zostaje wycofane na nie wiadomo jak długo i czy wogole wróci.Marketingowo zjechali sprawe

#872297  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 16:23
Widzę widzę ;) I ciekawi mnie czy to chwilowe? bo 3nr chętnie przeniosę.Bez łaski 9lat temu uciekłem z numerem głownym właśnie z Powodu braku RWK. Dwie karty z czerwoną łapką mam ważne rok.Za rok podejmę decyzję czy przeniosę do PLAY czy do Plusha gdzie kolwiek byle nr były wazne rok czasu.Jeśli tak postąpią że nie wróci RWK :roll:
Ostatnio zmieniony 18 cze 2016, 16:25 przez kaspeed, łącznie zmieniany 1 raz.

#872298  autor: jarekt
 18 cze 2016, 16:24
A tu pytanie Mikołaja K. pod ostatnim zdjęciem z Kotem i Lewandowskim o wszystkie taryfy:

"Czy to prawda, że całkowicie wyłączyliście usługę RWK (Rok Ważności Konta) we wszystkich taryfach (również starych TT) na kartę ? Nie mogę jej aktywować dzisiaj na żadnym numerze: ani starym TT anie we Frii. Ani kodem, ani SMSem, ani przez infolinię - "usługa została wycofana ze wszystkich taryf". Strzał w kolano tyle, że tym razem z armaty..."

Odpowiedź T-Mobile PL:

"Mikołaj, obecnie nie ma możliwości aktywacji oferty "Rok ważności konta" ."
 #872302  autor: kaspeed
 18 cze 2016, 16:27
Znalazłem teraz wszystko i ja;) Kurcze mega wtopa z ich strony.Przyjazne działanie klientom?ja rozumiem wszystko 3zł miesięcznie zjada ok 5zł raz na rok doładować też ok. Ale usunąć całkowicie to juz jest przegięcie.Dwie Taryfy Nowa heyah.Które jako 1 dostały RWK teraz mogę usiąść i czekac co będzie.W razie co ucieczka bedzie szkoda tylko darmowych sms w sieci za darmo.Będzie chwilowe ok do 31.08 ktoś tu pisał że ma nie być.Może ma to związek z promocją 30dni za darmo rozmow do dowolnego doładowania?Albo przygotowanie do migracji do nowego systemu.Nie wnikam wiem jedno baaardzo zła decyzja jeśli na dłużej;/Chyba ze zmienią ważnosc doladowań za 5zl i przedłuzy o rok wtedy jestem za.

#872328  autor: Wiola_K
 18 cze 2016, 20:07
Mi napisali tak apropos nowej "promocji" a RWK Wioleta, w przypadku gdy w momencie aktywacji oferty promocyjnej posiadasz na swoim koncie aktywną usługę „Rok Ważności Konta” lub „Rok Ważności Konta po każdej rozmowie”, to niniejsza oferta zostanie bezpłatnie włączona na próbny okres 30 dni (ale nie dłużej niż do końca trwania oferty promocyjnej). Możesz zlecić przedłużenie okresu obowiązywania oferty promocyjnej poprzez wysłanie ekspresowego kodu *140*275#. Takie zlecenie przedłużenia oferty promocyjnej oznaczać będzie dezaktywację opcji usługowej „Rok Ważności Konta”, „Rok Ważności konta po każdej rozmowie”, skrócenie Ważności Konta do14 dni, liczonych od momentu zakończenia próbnego okresu 30 dni oraz dezaktywację zawieszonych opcji usługowych. . Po zakończeniu oferty promocyjnej Klient będzie rozliczany zgodnie z obowiązującym go wcześniej cennikiem :)
  • Strona 6 z 11
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6