Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
BOK -> konsultantka nr 1 próbowała ściemniać, że nie wie, czy ktoś mi zaproponuje lepszą ofertę niż ona, z niechęcią przełączyła do konsultantki nr 2. Ta z kolei mogła dorzucić za free pakiety typu stacjonarne albo mmsy, ale twierdziła, że nie ma 30%. Poza tym była bardzo opryskliwa i wciskała mi, że ja jej sugeruję brak kompetencji (co z mojej strony absolutnie nie padło). Potem poddawała w wątpliwość istnienie działu, który daje upust 30%, ale wyciszyła się na chwilę, poszła do konsultantki nr 3 i dała jej nr telefonu do Taty. Po 10 minutach zadzwoniła trzecia pani (już bardzo milutka) i z tą się dogadałem. Wnioski - mało tego, że są już tylko raty, to do samego działu rabatującego abonament nie jest wcale tak łatwo się dobić._karolka_ pisze:sucharrr pisze:Umowa dla mojego Taty przedłużona. Pani powiedziała, że są już wyłącznie raty i nie ma ani jednego telefonu za jednorazową dopłatą. Wyjściowe 65,98 (49,99) zamieniło się po wszystkich rabatach (w tym trzydziestoprocentowy oczywiście) w 21,19 - w tym mamy no limit komórki, stacjonarne, smsy, mmsy, 1,5 GB netu. Do tego LG Leon za 5,01 miesięcznie (9zł na start) co daje 26,20. Tata ma jeszcze Neostradę i telefon stacjonarny - Pani kilkukrotnie zapewniła mnie, że w tym wypadku też wchodzi Orange Open -20zł, czyli summa summarum: abo no limit za 1,19, rata 5,01 = 6,20 miesięcznie
A sami dzwoniliscie czy ktoś się do was odezwał. Ja dzwoniłam do biura obsługi i poprosiłam o przełączenie do Duk to pan powiedział że jest specjalny dział i oni zadzwonia a do tej pory cisza a ostatnio zadzwoniłam pod *220 i oferta jak przez internet albo jeszcze gorsza. Czas leci i nic z ich strony nie ma. Nie chce wydzwaniac żeby nie myśleli że mi zależy a z drugiej strony miała bym już za sobą i być spokojna. Powiedzcie mi ewentualnie jak dzwoniąc do biura obsługi mówić o przełączenie do duk czy jakiś inaczej żeby skierowali dobrze ?
Niestety jest to oferta indywidualnaLushyn pisze:Napisz do mnie na PW jeżeli to oferta firmowa
Jestem doradcą biznesowym Orange
Z pewnością pomogę
No to czekamy na infozielony71 pisze:Jest duża szansa, że będę miał.
Telefon z Orange. http://allegro.pl/huawei-shot-x-nowy-gw ... 39796.htmlzielony71 pisze:Z upustem już za 1318, a z rabatem open mniej niż 1100.
Daj link do tej aukcji, jestem ciekawy jak to wygląda.