• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #85982  autor: NuLL
 15 lip 2006, 12:42
Czesc Wam,

Ukradziono mi Nokie 6630 :smt010 :smt010 :smt010 Mam do wydania 600 zlotych max bo wiecej miec nie bede narazie :? Mialem symbianowca - wiecej nie chce Symbiana narazie - duzy, ciezki, slaba bateria. Szukam czegos lzejszego z dobra muza ;) i ew. znosny aparatem ale niekoniecznie. 80 MB Samsungowej pamieci wystarczy mi w zupelnosci. Rozwazam niewielka doplate ( 50 zlotych ) do X700 bo widze ze na allegro moge cos znalesc fajnego - K750i za tyle nie znajde :(

Jakies propozycje, rady - bo ja nie wiem o czym tu myslec. Nokii za bardzo nie chce ;)
Ostatnio zmieniony 15 lip 2006, 19:54 przez NuLL, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam :-)

#86014  autor: deejay
 15 lip 2006, 15:52
bierz D500 tylko szukaj wersji D500e z edgem

pozdro

#86036  autor: szczeka
 15 lip 2006, 17:12
k750i nie znajdziesz, ale moze d750i sie uda ;)

#86056  autor: Dragon
 15 lip 2006, 18:17
ale Samsungi maja to do siebie ze tez raczej dlugo bateria nie trzymie, moze Nokia 6230i cie zadowoli? Powinienes znalezc w okolicach tych 600zl

#86066  autor: NuLL
 15 lip 2006, 19:20
@Dragon - wiesz myslalem nad tym telefonem - ale widze ze na allegro D750i z Kup teraz z Gdanska jest za 670 pare zlotych 8) Troche pogadam z gosciem w 630 zlotych sie zmieszcze. Patrzac na porownania prawie wszystkich cech telefonow SE jest lepszy. Swietny aparat, swietne mp3 ze sluchawkami od W800i ( a takie sobie kupie bo do Nokii tez musialbym kupic cos innego :| ) Pozatym do Nokii nie wrzuce 1GB karty pamieci ani tymbardziej nie wyciagne nawet karty na goraco :? Jedyna rzecza w ktorej 6230i przewyzsza to liczba pikseli na wyswietlaczu ;) Chyba ze sie myle ? ;-)
Ostatnio zmieniony 15 lip 2006, 19:24 przez NuLL, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam :-)

#86067  autor: szczeka
 15 lip 2006, 19:21
Dragon pisze:ale Samsungi maja to do siebie ze tez raczej dlugo bateria nie trzymie, moze Nokia 6230i cie zadowoli? Powinienes znalezc w okolicach tych 600zl
w 6230i bateria trzyma jeszcze krocej. :P

#86070  autor: przemek910
 15 lip 2006, 19:42
Dragon pisze:ale Samsungi maja to do siebie ze tez raczej dlugo bateria nie trzymie, moze Nokia 6230i cie zadowoli? Powinienes znalezc w okolicach tych 600zl
Wcale nie prawda nowe modele wręcz ZADZIWIAJĄ działaniem baterii. Pewnie miałeś na myśli np Samsunga E330

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#86157  autor: ywis
 16 lip 2006, 13:53
Jeśli chcesz mam D600E miesięcznego za 610 zł tyle że mam sam telefon i ładowarkę, ponieważ jestem po przeprowadzce i reszta się zapodziała. Stan idealny, ryski tylko pod światło na wyświetlaczu. Jeśli Cię interesuje, to daj znać.