• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #85001  autor: ganc2
 10 lip 2006, 01:54
Mam pytania (dotyczą całej serii 55 i 60):

1. Jak można usunąć wprowadzone przez siebie słowa do słownika t9? Master reset i ponowne wgranie softu nic nie dało :(
2. Czy można zmienić obrazek przy animacji "proszę czekać" na dowolny obrazek? W miarę dobrze by było gdyby było bez cięcia testpointa i bawienia się VKlayem :(

#85077  autor: Shila
 10 lip 2006, 17:42
Ad1. Nie wiem
Ad2. Można zmienic na jeden z dwóch typów grafy :) Ustawienia - Wyświetlacz - Styl Graficzny - i tu masz do wyboru: a) panda, b) ryby (tak jest w C55)
Jesli chodzi o patch graficzny to masz linka gdzie opisane jest jak to zrobić: http://www.siemensy.pl/modules/articles ... .php?id=58 ale nie dam sobie głowy uciac ze bedzie dzialac na x55 i x60..

Telepolis.pl

#86059  autor: ganc2
 15 lip 2006, 18:45
Ale chodzi mi o to żeby zmienić grafikę bez bawienia się vKlayem i wgrywaniu patche. Np. żeby wgrać dowolny obrazek z dysku.