Witam, umowa z orange skończyła mi się z 9 miesięcy temu i tak sobie tkwię na bezterminówce, przed nowym rokiem miałem już załatwione wszystko, paczka już wysłana do mnie była, a w niej LG G4 za 99 zł, dodatkowo był jakiś senior fon, abonament smart plan zrabatowany z 99 zł do 67 zł, dorzucone do niego wszystkie dodatki jakie były możliwe. Niestety orange źle wpisało adres przesyłki, a kurier miał w tyłku to i nie raczył nawet zadzwonić i paczuszka wróciła do orange. Tak, że polecam składanie adresu zamówienia do najbliższego salonu orange, oni tam trzymają paczkę 5 dni. W tym czasie pozmieniały im się cenniki i za to wszystko miałbym zapłacić już nie 99 zł, a 4 razy tyle. Doradzono mi składanie reklamacji, tak też uczyniłem, po złożeniu ich trzech i uzyskaniu odpowiedzi negatywnej, znowu się coś u nich pozmieniało i teraz w DUK za przeproszeniem z telefonów jest sam syf. Tutaj mam do was pytanie, jakoż, że w obecnych szalonych dniach w fajnej cenie jest Z5, ale niestety nie ma rabatu na abonament, na bieżąco przeglądam forum i kiedyś ktoś coś pisał, że można zadzwonić do ich sklepu internetowego i telefonicznie uzyskać u nich rabat 25% na abonament? Czy ktoś się może orientuje czy jest taka możliwość? Czy była kiedyś? Jeśli tak to jak to mniej więcej działa? Z góry dziękuje za odpowiedzi, bo jak tak dalej pójdzie i ich oferta w DUK będzie tak słaba, to chyba trzeba będzie przejść gdzieś indziej, albo na kartę. Pozdrawiam